Måndag 21 Jun
Stockholm

​Svenskar om sina pinsammaste sexhistorier: “Den blev kvar inuti”

Två bilder på två olika par. Till vänster ett par som är intima med varandra på ett golv, iklädda jeans. Till höger två personer som har täcket uppdraget så det täcker halva ansiktet.
1 av 5
Att vara intim med någon kan göra att det blir pinsamt. Foto: Montage Pixabay
En man och en kvinna ligger i en säng med täcket överdraget över halva ansiktet.
2 av 5
Det kan bli riktigt pinsamt i sängkammaren. Foto: Pixabay
En hand håller upp en kondom. I bakgrunden ligger en man i sängen.
3 av 5
Det är viktigt att vara redo med kondom när man har sex. Foto: Shutterstock
En man står naken och täcker över sitt kön.
4 av 5
Olyckor med ens intima delar kan hända alla. Foto: Pixabay
En tjej poserar i en yogaställning.
5 av 5
Tjejen poserar i en akrobatisk yoyaställning. Foto: Pixabay

Ibland är sex inte hett och fantastiskt, utan det blir bara fel. Nu har svenska killar och tjejer berättat sina pinsammaste sexhistorier.

Kommentera (13)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sex beskrivs ofta som hett, spännande och roligt. Men ibland blir det kanske lite allt för roligt, eller lite för pinsamt.

Nyheter24 har pratat med både tjejer och killar om det absolut pinsammaste som hänt under sex.

Killen som miste sin “mojo”

“Det var när jag bodde i London och flörtade med en finsk kille på klubben en hel kväll. När klubben stängde åkte vi hem till hans hostel. Vi var supersugna på varandra."

"Han blev så sur på sin kuk att han gick upp och drack lite vatten, och jag drog täcket över mig och somnade. Dagen efter låg han inte längre kvar i min säng utan i överslafen. Jag var tvungen att smyga på mig alla kläder och dra. Han sa inte hej då, men hans kompisar gjorde det.”

Fisen

“Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i två veckor ungefär, och han skulle slicka mig. När jag precis ska komma råkar jag fisa honom i ansiktet! Jag dog av pinsamhet, men kom så jag drog mig bakåt, stönade och dog inombords samtidigt. Ramlade ner från sängen och slog huvudet hårt i sängbordet. Låg på golvet och hade ont – och skönt tillsammans.”

Som tur var gjorde inte killen slut med tjejen. De var tillsammans i tio år.

Kom inte ihåg killens namn

Bild: Pixabay

“I höstas låg jag med en kille som dagen efter visste typ allt om mig. Så frågade han om jag visste vad han hette och jag hade ingen aning, så sa jag bara ett namn jag kom ihåg från kvällen innan. Det var ju lite fel så det blev lite awkward.”

“Det pinsammaste är att jag sa hans kompis namn.”

Den trasiga lampan

“Jag träffade en kille på Grindr som bodde på Kungsholmen. Jag åkte hem till honom och vi skulle ligga. Killen i fråga var väldigt kort och hans taklampa var en jättefin, stor glaskupa som han hade köpt för vinsten från förra lägenhetsköpet.”

“Problemet var att taklampan var anpassad för hans längd och jag råkade, mitt under sexakten, skalla lampan och den gick i tusen bitar. En gång per månad i ett halvår sms:ade han mig och frågade när jag skulle swisha för köpet av en ny. Men jag har duckat since then.”

Han som vägrade gå

“En kille jag träffade i somras var fett på, och som jag efter många om och men tog med hem och låg med. Fick ångra det djupt! Dagen efter ville han verkligen, verkligen inte gå hem. Han ville gå och köpa frukost och laga till mig och jag drog 'jag är ingen frukostmänniska'-kortet, fastän jag älskar frukost om man har tid. Så jag försökte säga att min syster skulle hämta mig och att hon och jag skulle göra viktiga ärenden.”

“Han fattade ändå inte så till slut sa jag ‘jag måste duscha nu. Men tack för igår.’ Jag klär av mig och går in i duschen varpå han följer med och duschar och typ tvättar mig."

"Men efter duschen kastade jag ut honom.”

"Han måste ha sett upp till min hjärna"

"Jag och min pojkvän hade sex inne på hans sovrumsmatta. Till slut hamnade vi i positionen doggystyle. Plötsligt rycktes dörren upp och hans åttaåriga lillebrorsa stod i dörren och ska visa något. Istället började han skrika allt vad han hade och sprang därifrån gråtande."

"Jag stod i min position så jag hade rumpan mot dörren. När han öppnade drog min pojkvän ut sin kuk och jag stod helt stel och fastfrusen i hundpositionen. Han måste ha sett rakt upp till min hjärna."

"Det värsta var nog ändå att han, i chocktillstånd, berättade allt som hänt vid middagen sen."

Akrobaten

“Jag låg med min kompis storebror en gång. Jag var fortfarande väldigt ny på sex, lite osäker, eftersom jag bara hade legat på fyllan och max två gånger med varje person innan. Så visade det sig att min kompis brorsa älskade akrobatiskt sex.”

Bild: Pixabay

“Jag blev runtskuffad i hela mitt tonårsrum och hade saker överallt och var i alla konstiga positioner och fattade ingenting. Jag minns att jag var som en ostbåge och han sa ‘sug mina kulor’ och det enda jag tänkte var ‘HUR!?’.”

“Det var hemskt stelt att gå hem till min kompis nästa gång.”

Kondomen som försvann

“Vi var fulla båda två och det var min första gång. Dagen efter undrade han var vi kastat kondomen, varpå jag sa att det har väl han koll på. Men den låg inte i soptunnan bredvid sängen. Så vi tänkte att den dyker väl upp, typ under kudden eller något.”

Bild: Shutterstock

“Men när jag var hemma sent på kvällen, dagen efter, undrade han om den inte åkte av ändå. Jag skrattade och sa 'såklart inte'.”

“Sen blev jag fundersam, och kände efter och tamejfan där var den. Kondomen var kvar inuti. Så jag blev av med oskulden och fick en redig jävla rusch till apoteket för att köpa dagen efter-piller.”

Blodet

“När jag var 16 år var jag otroligt kär i en klasskompis. När jag fick veta att han var lika kär i mig beslutade vi att testa att ha sex. Jag som hade testat det tidigare sa att jag kunde hjälpa honom, då han fortfarande var oskuld.”

Bild: Pixabay

“Dagen kom och vi passade på medan min styvmamma var uppe på övervåningen. Vi tog chansen och började, men skippade förspelet och det gick sjukt trögt. Men så fort han stoppade in den blev det jätteblött på en gång.”

“Vi kollade på varandra och han frågade om jag kom. Då tog jag ner handen och ser att det är blod. Hans sträng hade spruckit och det forsade blod! I panik gav jag honom en filt och ber honom att springa upp i duschen, som var på övervåningen med min styvmamma…”

“Han sprang upp medan jag frenetiskt försökte göra rent soffan ifrån vad som kändes som flera lite blod. Sen gick jag upp och möte min styvmamma som undrar varför vår gäst duschar klockan elva på kvällen. Jag sa att han började blöda från magen och hon trodde mig såklart inte. Då kom killen ut från toaletten och får totalpanik och börjar berätta att hans sträng spruckit förut.”

“Hon låtsatser inte förstå, men när killen åkt hem sa hon: ‘Det här kommer du få höra om varje släktmiddag’”.

Läs även tjejer berätta det oväntade de tänder på hos sin partner och den heta sexställningen du garanterat inte hört talas om förut.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om något pinsamt vid sex?
Tack för din röst!
Kommentera (13)
Kopiera länk
Dela