Söndag 4 Dec
Stockholm

Här är Sveriges värsta fylletatueringar: "Ångrar mig inte ett dugg"

Här är Sveriges konstigaste fylletatueringar.
1 av 9
Här är Sveriges konstigaste fylletatueringar. Foto: Montage Privat
Jennifers tatuering.
2 av 9
Jennifers tatuering. Foto: Privat
Felicia: "Jag ångrar mig inte ett dugg!"
3 av 9
Felicia: "Jag ångrar mig inte ett dugg!". Foto: Privat
Carolina ville hylla sin hemort, men det blev lite felstavat.
4 av 9
Carolina ville hylla sin hemort, men det blev lite felstavat. Foto: Privat
Sara gjorde flera.
5 av 9
Sara gjorde flera. Foto: Privat
Tampong? Dynamit? Folk brukar ha svårt att se skillnaden.
6 av 9
Tampong? Dynamit? Folk brukar ha svårt att se skillnaden. Foto: Privat
Emma gjorde en hyllning till en industri.
7 av 9
Emma gjorde en hyllning till en industri. Foto: Privat
Josefine älskar BMW.
8 av 9
Josefine älskar BMW. Foto: Privat
Sanna hade tråkigt på en fest.
9 av 9
Sanna hade tråkigt på en fest. Foto: Privat

Ibland vaknar man upp och undrar vad man verkligen gjorde igår. De här personerna hade det inristat i huden.

Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ibland vaknar man upp dagen efter och undrar vad det verkligen var som hände igår. Något som fick 19-åriga Moa att i fjol säga de varnade orden “drick aldrig absint” – efter att ha vaknat upp med en Håkan-tatuering.

Men fylletatueringar är inget ovanligt. Vissa skäms för dem, andra visar stolt upp dem. Nyheter24 har samlat några av Sveriges konstigaste tatueringar.

Jennifer: “Det var sommaren 2015. Jag och min kompis Maria hade tidigare pratat på fyllan om att tatuera oss, och letat upp motiv. Men vi tyckte det var för dyrt att betala cirka 500 spänn hos en riktig tatuerare. Så jag kom på den smarta idén att fråga en kille som jag vet har tatuerat tidigare på andra.”

Bildkälla: Privat

“Väl hemma hos honom var han och hans kompis, bakis som tusan och säkert med något mer i kroppen. ‘Tatueraren’ skakade i alla fall som ett asplöv och började med min kompis finger för att sedan ta mina… Det tog cirka 30 minuter och det gjorde så ont!”

“Jag tror inte att han bytte nål mellan oss heller! Efter någon dag blev det infekterat med blod och var. Jag ångrar mig inte. Det var en kul grej tyckte vi, men tackar gudarna idag att varken jag eller Maria fick något farligt i oss av nålen – man vet ju aldrig om han tidigare använt den på andra”.

Felicia: “Det var i fredags på en fest med några kompisar. Jag vet inte vems idé det var. Det blev ett hjärta och en smiley men jag minns inte varför jag valde det. Jag ångrar mig inte ett dugg!”

Bildkälla: Privat

Carolina: “Min kompis hade fest och min bästa tjejkompis var där. Han bor långt ute på landet och hade precis köpt hem en maskin. Med rätt mycket alkohol kom vi på den briljanta idén att tatuera oss.”

Bildkälla: Privat

“Jag började tatuera in mitt namn på mina kompisar. I samma veva fick jag ‘EMMA’ av min kompis Emma. Framåt småtimmarna kom vi på att jag ville ha Bredhult intatuerat då jag är uppvuxen i den byn. Men med alkoholen glömde Björn D:et och då fick det bli brehelt istället. Sedan dess har jag kallat mitt hem för brehelt. Det låter fruktansvärt bonnigt på småländska.”

Sara: “Vi var tre kompisar. Den ena hade precis köpt en tatueringsmaskin och vi alla tyckte det var en toppenidé att göra några tatueringar på varandra. Vi var väl 18-19 år och saknade konsekvenstänk.”

Bildkälla: Privat

“Vi triggade nog varandra till att tatueras, och en cupcake kändes så given efter några öl. Jag vet inte om jag ångrar mig, den är ful som stryk men har ändå sin charm.”

Rebecka: “Jag hade köpt en maskin för att jag ville lära mig att tatuera. Men det urartade ganska snabbt och den kom nästan alltid fram på varje för- och efterfest.”

Bildkälla: Privat

“Vi satt några hemma hos mitt ex och drack teknäck på en efterfest, när han nämnde att jag hade skaffat en maskin. Jag hade aldrig tatuerat någon så jag började tatuera på mig själv och jag tänkte antagligen att en dynamit är ju inte svårt att rita!”

“Just då tyckte jag att den såg skitbra ut. Men idag tycker jag den ser mer ut som en blodig tampong än en dynamit.”

Emma: “Vi satt på en uteservering med utsikt över en industri i somras. Vi började skoja och prata med extrem bondedialekt och skojade om att vi jobbat på AAK ‘sojan’ under alla våra år. Det blev ett skämt som aldrig slutade.”

Bildkälla: Privat

“Senare åkte jag och en tjejkompis ner till Turkiet på semester och där fortsatte vi skämta om att vi jobbar på sojan och allt vi sa kretsade kring sojan. Helt enkelt ett jättetråkigt skämt som blev roligt för det blev så överdrivet.”

“Vi bestämde oss för att tatuera in detta. ‘Sojan är lajvet kaa’, alltså att sojan är livet fast med vår hemska dialekt. Jag ångrar absolut inte den utan skrattar bara och brukar skämta om att jag ska söka jobb där, och då visa tatueringen. Vem vet – det kanske händer en dag."

Josefine: "Jag var med min pojkvän och hans vänner på en fest, och jag hällde i mig en hel minttu. Det var min idé att vi skulle börja tatuera, för jag har alltid gillar märket BMW. Jag gjorde det själv, med skakig hand och helt ur balans."

Bildkälla: Privat

"Jag ångrar mig inte. Men jag ska tatuera över den och göra en sleeve på högerarmen med BMW-tema."

Sanna: "Det var väl fyra, fem år sedan. Jag hade varit ute och kom hem till en kompis med tatueringsmaskin. Hon ville tatuera mig, men jag ville tatuera mig själv så jag ryckte åt mig maskinen och sa "jag kan själv" – därav tatueringen."


"Smileyn är från en annan fest där jag hamnade med ett gäng SD:are. Jag tröttnade på dem så lånade en tatueringsmaskin och gjorde smileyn."

Läs även om Ung & Bortskämd-Rebecka som tatuerade in GT i pannan – men det är inte av anledningen du tror.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du en tatuering?
Tack för din röst!
Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.