Dakota Johnson spelar Anastasia "Ana" Steele i filmen Fifty shades darker, som verkar ha fått folk att hitta på allt möjligt fuffens i biosalongernas mörker. (Obs, bilden är ett skickligt montage)
1 av 2
Dakota Johnson spelar Anastasia "Ana" Steele i filmen Fifty shades darker, som verkar ha fått folk att hitta på allt möjligt fuffens i biosalongernas mörker. (Obs, bilden är ett skickligt montage) - Foto: Universal/TT
Why the silly smirk on your face, Jamie Dornan (Christian Grey)?
2 av 2
Why the silly smirk on your face, Jamie Dornan (Christian Grey)? - Foto: Universal

Personal hittade något oväntat i salongen efter "Fifty shades darker" – igen

Filmen "Fifty shades darker" verkar ha dragit igång en oroväckande snuskig och samtidigt nyttig trend bland biobesökare runt om i världen.


Uppföljaren till omåttligt populära filmen "Fifty shades of Grey" har nyligen börjat visas på bio. "Fifty shades darker" hann skapa rubriker redan innan premiären, när trailern slog rekord i antal visningar.

Och det verkar som att den småerotiska filmen med BDSM-tema drar fram en hel del lustar och framförallt otippat beteende hos biobesökare runt om i världen.

För mindre än en vecka sedan skrev Nyheter24 om två väldigt speciella fynd i en biosalong i Fredrikstad, Norge.

Här blev ingen gurksallad gjord. Bildkälla: Facebook

Biopersonalens roliga efterlysning av ägaren till objekten har fått tusentals reaktioner på kort tid.

Men nu verkar det som att en biobesökare på Hayden Orpheum Cinema i Sidney, Australien, har levlat upp sitt grönsaksgame rejält.

Den här pjäsen är inte att leka med (eller så är det just det den är, får en anta). Bildkälla: Twitter

Bilden har väckt en hel del frågetecken i kommentarsfält på nätet. Som exempelvis varför personalen uppenbarligen inte använde plasthandskar vid hanteringen av jättegurkan och om den hade någon misstänkt lukt.

Andra hyllar initiativet att ta med sig ett nyttigt alternativ till snacks under biobesöket. Men vissa undrar helt enkelt om det hela inte bara är ett väl genomfört PR-trick från biografens sida, skriver danska BT.

Här kan du läsa en personlig och närgången intervju med fem olika aktiva BDSM-utövare, för att få lite mer kött på benen om vad BDSM egentligen går ut på. Missa inte heller intervjun med experten Charlotta Carlström som beskriver BDSM "som en religion".

Glöm inte att ladda ner vår app för fler roliga nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.