Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Äntligen! Här är första bilderna från nya säsongen av Skam

- 16/03/2017, 09:01 -

Det här klippet bevisar att inspelningen av fjärde Skam-säsongen är i full gång.

Om du också är helt frälst av Skam följer du sannolikt alla rykten och spekulationer om när fjärde säsongen äntligen drar igång.

Så, när händer det?

Well, vi har glädjande nyheter! Igår kväll spelades nämligen in nya scener till fjärde säsongen!

Den norska tidningen Dagbladet har själva fångat på film när scener till fjärde säsongen spelades in vid tunnelbanestationen Hasle i Oslo.

I scenen ser vi hur karaktären Vilde i sällskap av gänget Eva, Noora, Sana och Chris tar emot en massa ballonger av ett killgäng. Vilka killarna är har vi ingen aning om – ännu.

Men som vanligt är NRK, som producerar Skam, mycket förtegna om information och vill inte gå ut med när säsongen startar.

– Vi har ingen kommentar till när serien börjar då vi aldrig någonsin kommenterar seriestarten för Skam. Fans och alla andra får bara vänta med spänning, sade Andreas Blaauw-Hval, PR-manager för Skam vid NRK, till Nyheter24 tidigare i veckan.

Kommer ni ihåg när Skam-fans photoshoppade ett inlägg från Vildes, alltså skådisen Ulrikke Falschs, Instagram som hintade om att hon skulle bli huvudperson? Kanske är scenen Dagbladet fångade en indikation på att det faktiskt aldrig var Skam-fans som låg bakom den där bilden, utan bara Ulrikke som råkade göra ett misstag...

Se klippet nedan.


Missa inte Nyheter24:s tidigare artiklar om fan-teorier rörande vem som kommer bli huvudperson i kommande säsongen. Här kan du läsa om några favorit-teorier och här kan du läsa om tecken på att det faktiskt kommer bli Sana.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Längtar du efter Skam?