Fansen har en ny teori om när Skam säsong 4 har premiär.
Fansen har en ny teori om när Skam säsong 4 har premiär. - Foto: Faksimil Youtube/NRK

Fansens nya teori: Då har nya säsongen av Skam premiär

Sedan bilder från den nya säsongen av Skam har släppts har fansen en helt ny teori om när säsongen släpps. Och det är tidigare än du tror.


Skam-febern är på ingång och fansen är otåliga. Den fjärde säsongen är utlovad att komma någon gång under våren – och har ni inte märkt det så har ju våren precis kommit.

NRK är väldigt förtegna om den fjärde säsongens releasedatum. Och det finns heller inget riktigt system för att räkna ut datumet på egen hand.

Bildkälla

Trailern till andra säsongen släpptes bara trettio minuter efter finalavsnittet på första säsongen – och trailern för säsong tre kom inte förrän två månader efter säsong två var slut. Med andra ord är det svårt att veta när den nya, mycket efterlängtade säsongen släpps.

Men nu tror sig ett fan veta när vi äntligen kan se Skam på tv igen.

Under gårdagen publicerades nämligen de första bilderna från den nya säsongen av Skam. Det var den norska tidningen Dagbladet som filmade när en scen spelades in vid tunnelbanestationen Hasle i Oslo.

I scenen ser vi hur Skam-tjejerna Vilde, Noora, Eva, Sana och Chris tar emot en massa ballonger av ett killgäng. Och det är just detta som får fans att börja undra.

"Jag ser ballonger och Nooras födelsedag är den 6 april. Tänk om klippet släpps samma dag," skriver fanet på Twitter.

Bildkälla

Det är ju så att alla avsnitt spelas in bara några veckor innan de släpps – på samma dagar och tider som anges i avsnitten. Med andra ord vore det ju fullt rimligt att Noora får ballonger på sin födelsedag, som enligt Skams hemsida är den 6 april.

Smaskigt!

Bildkälla

Men det finns något som talar emot teorin – nämligen att det inte är helt säkert att ballongerna ens är menade för Noora. I klippet är det nämligen Vilde som tar emot ballongerna, och utan att veta mer ingående vad som händer i scenen kan vi inte veta om Noora fyller år eller inte.

Med andra ord kanske väntan blir ännu längre än 6 april.

– Vi har ingen kommentar till när serien börjar då vi aldrig någonsin kommenterar seriestarten för Skam. Fans och alla andra får bara vänta med spänning, har Andreas Blaauw-Hval, PR-manager för Skam vid NRK, tidigare sagt till Nyheter24.

Det är inte bara seriens releasedatum som NRK är tysta om. Vi vet ju faktiskt inte ens vem huvudpersonen kommer vara!

Läs här om alla ledtrådar som pekar mot vem som kan ha huvudrollen och här kan du läsa om tecken på att det faktiskt kommer bli Sana. Här är dessutom alla odds om du vågar spela om det.

Kommer ni ihåg när Skam-fans photoshoppade ett inlägg från Vildes, alltså skådisen Ulrikke Falschs, Instagram som hintade om att hon skulle bli huvudperson? Tänk om bilderna från fjärde säsongen är en hint om att det faktiskt aldrig var Skam-fans som låg bakom den där bilden, utan bara Ulrikke som råkade göra ett misstag...

Vi får nog helt enkelt vänta och se.

Under tiden, se scenen från Skam säsong 4 här:


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Skam?
Tack för din röst!