Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så får du din partner att komma – med bara händerna

- 25/03/2017, 20:45 -

Det finns fler sätt att få din partner att komma än med penis och munnen. Här får du några livsnödvändiga tips.

Sex kan vara roligt, svettigt och helt fantastiskt. Men det kan också vara tråkigt, lite drygt och nästan torrt. Det är inte alltid det klaffar och ibland kan man ju faktiskt undra vad ens partner håller på med. Vad det än är så njuter man inte.

Det finns ju en massa studier som visar på att varannan kvinna någon gång har fejkat orgasm – men även att män fejkar. Största anledningen är att sexlivet inte är toppen. En anledning till det skulle kunna vara att enbart sju procent av kvinnorna kan få orgasm av penispenetration.

Men lugna er det finns en lösning! Det finns nämligen fler sätt att få din partner att komma än med penisstimulation. Det kanske inte kommer som en överraskning för dig, men för fler än du nog vågar tro…

Det enda du behöver är ett par händer, och det har ju de flesta.

Bli grym på att smeka

Bildkälla

Det finns så otroligt mycket att upptäcka med händerna, och när du väl har fått in tricket kommer du ses som en Gud eller Gudinna. Ja, det är sant.

Bästa tipset här är att leka med klitoris, variera hårt och mjukt – men glöm inte bort resten. Tryck mot venusberget, smek de inre blygdläpparna och mellangården.

"Kom hit"-rörelsen

Bildkälla

På personer med vagina sitter g-punkten några centimeter in i slidan efter framväggen, alltså mot magen. G-punkten sväller när man är upphetsad och blir då lättare att hitta.

En del gillar inte alls g-punktstimulans medan andra älskar det. G-punkten behöver lite kraftigare stimulering än andra ställen. Här kan du massera, dra med fingrarna retas och trycka. Upptäck den populära "kom hit"-rörelsen som kanske för att du lyckas ge en fontänorgasm.

Fisting

Bildkälla

Gör en djupdykning i vaginan. Bokstavligt.

Det passar inte alla – men är ett vanligt kink, särskilt inom BDSM-sfären. Fistning (eller fisting som det heter på engelska) innebär att en person stoppar in hela sin näve i någons vagina.

Vissa personer uppskattar att i trygga sammanhang få prova på att utmana sina fysiska gränser. En sådan praktik kan vara att bli just fistad, där den som blir fistad upplever en anan dimension av njutning som kan ge djupare orgasmer.

Men det är helt klart individuellt och en del behöver dessutom få klitoris stimulerad samtidigt för att komma.

Viktigt att tänka på när det kommer till fistning är att det absolut inte får bli torrt, värm upp ordentligt, använd rikligt med glidmedel och avsluta om det inte känns bra. Dessutom: var försiktig med in- och utrörelser. Rörelserna behöver inte vara så kraftiga när det kommer till fistning.

Analt

Bildkälla: Pixabay

Att stimuleras analt kan vara skönt för alla oavsett kön.

Här finns nämligen en massa känsliga nerver. När de stimuleras kan det bli riktigt skönt. Görs det rätt kan nämligen nerverna i vaginan, livmoderhalsen OCH stjärten stimuleras samtidigt. Här har ju dessutom killar sin g-punkt.

Bara att stimulera anus, alltså analöppningen, kan för vissa vara så skönt att det i kombination med annan stimulans kan ge en orgasm. Och för den som vill bli penetrerad är det perfekt att börja med ett finger, innan ni går vidare till leksaker. Se bara till att vara försiktig och lyhörd, och använd alltid rikligt med glidmedel.

Vill din partner inte ha analsex? Läs här 6 steg till att få din tjej att gå med på analsex.

Runka och smeka paketet

Även hos personer med penis finns det många olika sätt att smeka och runka.

Variera ett hårt och mjukt grepp runt penisen och för handen fram och tillbaka. Vrid lätt då och då – om han gillar det. Variera mellan snabbt och retsamt långsamt. Krydda till det lite extra med en skön olja eller ett bra glidmedel.

Våga föra ena handen ännu längre ner. Smek låren, pungen och mellangården – så att du ger honom njutning på flera ställen samtidigt.

Glöm inte klitoris

Bildkälla

Trots att de här sextipsen exkluderar penispenetration har vi tipsat om andra typer av penetration. Men det går aldrig att slå för få slag för klittan.

Klittan har nämligen 8 000 (!) nervändar och är den vanligaste anledningen till orgasm. Så att kombinera penetration med klitoris, eller helt och hållet ägna sig åt denna pärla är aldrig fel. Ja, så vida personen vill det.

Bröstorgasm – ja det är sant

Bildkälla: Pixabay

Det sägs att brösten är som bröstkorgens klitta. Att stimulera bröstvårtorna kan aktivera samma hjärnregioner som vid klitorisstimulans.

Läs även om det konstigaste tjejer har haft i sin vagina och vad som händer med killar när tjejer får orgasm.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du kommit på något av det här sätten?