Vilken porr som är populärast beror på var i Sverige du bor.
Vilken porr som är populärast beror på var i Sverige du bor. - Foto: TT

Undersökning: Den här porren är populärast där du bor i Sverige

Få vågar erkänna det men många gör det: kollar på porr. Här är den porr som är mest populär i Sverige.


Porr är ett otroligt omdebatterat ämne – ändå tycks ingen vågar erkänna att de kollar på det. Ändå är Sverige det 16:e landet i världen som gör flest besök på porrsajten Pornhub.

Den genomsnittlige, svenske porrtittaren kollar på porr i 9 minuter och 32 sekunder – och skiljer sig inte särskilt från resten av världen. Men om vi kollar närmare på hur svenskarna ser på porr kan vi se att favoritporren skiljer sig avsevärt beroende på var i landet man bor.

Det visar statistik som Pornhub har plockat fram på uppdrag av Nyheter24.

Som ni ser finns det några särskilda kategorier som är väldigt populära i vårt avlånga land. Främst "milf", "hentai" och "mature". Svenskarna vill antingen se äldre kvinnor, mammor eller pornografisk anime.

Runt storstadsregionerna Stockholm och Göteborg föredrar svenskarna mest analsex – faktiskt lite mer i Göteborg än i Stockholm.

Hur var det nu, är Göteborg Sveriges framsida eller baksida?

Det finns några områden som sticker ut särskilt mycket. Dels är det "Big Dick"-området som är markerat i orange. Det är alltså i Västmanland som man föredrar stora penisar.

I Skåne vill men mest av allt se lesbisk porr.

Vill se svenskt

Även om svenskarna har sina favoritgenres vill de inte se vilken porr som helst. Statistik från Pornhub visar nämligen att några att svenskarna mest populära sökord på sajten är just "Swedish".

Därefter följer sökord som "swedish homemade", "svensk", "swedish amateur" och swedish teen".

Analsex mest populärt

Även om svenskarna allra helst ser svenskt och mogna kvinnor är det analsex som är den stående vinnaren. Åtminstone i siffror. Analsex är den mest populära kategorin, och är 55 procent mer populärt i Sverige än i övriga världen.

Kanske beror det på att det bor så mycket folk i just storstäderna. Bara Göteborg nådde ju nyss en miljon "goa gubbar". I Stockholm är det nästan 2,3 miljoner invånare.

Så nu vet du det!

Kanske du tänker på det nästa gång du ser din granne eller träffar din polare.

Läs även om vad ditt porrtittande säger om hur du mår och vilka sexställningar som är populärast i världen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på porr?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bättre vinst men Postnord tappar volymer

Så många svenskar saknar en nära vän

Omkring 700 000 personer i Sverige har ingen att prata med om personliga saker. Och det är fler män än kvinnor som uppger att de inte har en nära vän.

“Nu har jag hittat mitt gäng”

När Marie Baier flyttade tillbaka till Göteborg efter 20 år för att börja drömjobbet hade hon inga vänner. Det visade sig vara tufft att hitta nya men genom envishet och en aktivitetssajt har hon fått flera nära vänner.

Polisen i Lindesberg rapporterar om rattfylleri

"Misstänkt påverkad lastbilschaufför stoppad på Rv 50, norr om Lindesberg", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om brand, Stockholm

"Polis och räddningstjänst kallas till Linnègatan på Östermalm med anledning av brand i en lastbil.", skriver polisen på sin hemsida.

General Motors lyfter vinstprognos

Amerikanska fordonsjätten General Motors gjorde ett starkt första kvartal och ledningen lyfter nu vinstprognosen för helåret med 500 miljoner dollar.