Äntligen är säsong fyra av Skam här! Och seriens skapare Julie Andem har redan i första klippet levererat en helt underbar överraskning.
1 av 2
Äntligen är säsong fyra av Skam här! Och seriens skapare Julie Andem har redan i första klippet levererat en helt underbar överraskning. - Foto: NRK/Instagram
Eskild, Even och Isak.
2 av 2
Eskild, Even och Isak.

Här är detaljen i första Skam-klippet som är varje fans dröm

Under måndagen släpptes första klippet i säsong fyra av Skam. Då upptäcktes en alldeles särskild detalj som är varje inbitet fans dröm.


Nu är de långa vintermånaderna av längtan, väntan och spekulationer för alla Skam-fans äntligen slut.

Våren är här, och med den äntligen premiären av säsong fyra av Skam, som den här gången låter favorittippade Sana ha huvudrollen.

Men lyckan blandades snabbt med sorg och chock, när det visade sig att det här faktiskt blir den sista säsongen av Skam, vilket Nyheter24:s reporter Malin Nilsson har svårt att förlåta serieskaparen Julie Andem för.

Som tur är vet Julie Andem precis hur hon ska vinna fansens hjärtan igen.

Strax efter lunchtid under måndagen släpptes äntligen det första klippet från nya säsongen. Och utan att slänga ut en spoiler så kan det väl sägas att första klippet blev något av en sötchock för alla som "shippar Evak" (Even och Isak).

Bildkälla: NRK

Men precis som vanligt har serien direkt levererat ett alldeles underbart dolt easter egg till sina fans, vilket upptäcktes ganska snart av de som har koll på seriens fan art.

En av scenerna i första klippet är nämligen en mer eller mindre exakt remake av just fan art, skapad för mer än sex veckor sedan av ett av seriens fans.

Nämligen sydkoreanska Sookyung Hahn, "elli_skam" på Instagram.

Bildkälla: Instagram

Upptäckten får fansen att jubla och brista ut i gråt och hjärtknip i sociala medier. Nu är det ju helt uppenbart att Julie Andem verkligen har stenkoll på seriens fans och ser till att hylla dem tillbaka.

När Nyheter24 når Sookyung Hahn är hon fortfarande i chock efter att hon såg klippet för första gången och notiserna på Instagram började rulla in från folk över hela världen som ville gratulera henne.

– Det finns inga ord för hur tacksam och glad jag är just nu. Helt ärligt så har jag frågat mig själv hela dagen "drömmer jag, eller händer det här verkligen på riktigt?", säger Sookyung Hahn till Nyheter24.

Bildkälla: Tumblr

Sookyung började följa serien från säsong tre via Youtube och blev inspirerad att skapa egen fan fiction med hjälp av sin konst.

Själv säger Sookyung att hon inte har haft någon kontakt med teamet kring Skam-produktionen eller Julie Andem alls. Men bilden är likead av bland andra Julie Andem och David Sjøholt, som spelar "kattehookern" Magnus i serien.

Nu börjar en del av tecknarens Instagramföljare spekulera kring om hon faktiskt kan vara synsk.

En hel del önskningar och förhoppningar har trillat in från hennes följare, bland annat under en bild som visar en påhittad teckning från Skam-gängets inflyttningsfest.

Bildkälla: Instagram

Något som det också hintas om i första klippet från måndagen.

Äntligen är säsong fyra igång, nu gäller det bara att hålla koll på alla andra små finurliga detaljer och ledtrådar som kommer dyka upp framöver.

Men har du koll på när du kan se säsong fyra av Skam här i Sverige med svensk text? Det kan du ta reda på här.

I bildspelet längst upp i artikeln kan du se mer av skaparens fina fan art och mumsiga bilder från inspelningen av Skam.

Här kan du också se det fina filmklippet där Skam-"Even" ( Henrik Holm) avslöjar oväntat mycket om relationen till "Isak" (Tarjei Sandvik Moe) för ett fan:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du pepp på fjärde säsongen av Skam?
Tack för din röst!