Daniels dotter slutar skrika på sekunder med hjälp av smart knep

- 28/04/2017, 13:08 -

Den här nyblivna pappans trick för att få sin dotter att somna är en nästintill magisk upplevelse. Särskilt för den som längtar efter sömn.

Många har förundrats över "servettricket" som verkar få bebisar att somna på knappt en minut, vilket Nyheter24 har skrivit om tidigare och förklarat varför det verkar fungera så bra.

För det här med barn och sömn (eller snarare bristen på sömn) är ju trots allt kanske en av de mest avgörande detaljerna i föräldraskapet, i alla fall de första åren.

Grattis, här kommer en till helt magisk räddning!

Daniel Eisenman är en nybliven pappa från San Diego i USA, som verkar vara väldigt spirituellt intresserad. Han och hans flickvän Diana fick dottern Divina Victoria Eisenman den 7:e april i år.

Den nya lilla familjen. Bildkälla: Privat

Under hela graviditeten sjöng de ett buddistiskt "om" för dottern inne i magen. Ett ljud som det nyfödda barnet alltså har vant sig vid och visar sig bli oväntat lugn av, chockerande snabbt.

Daniel Eisenman har delat med sig av flera filmklipp på Facebook, som tydligt visar hur den nyfödda dottern går från skrik och gny till fullständigt lugn på bara några sekunder, tack vare pappans brummande "ooooooom".

Längst upp i artikeln kan du ta del av de fantastiska klippen.

Förhoppningsvis blir du inspirerad att prova något liknande själv, om alla andra knep känns tröstlösa.

Känner du någon nybliven mamma? Här är 14 saker du absolut aldrig någonsin får säga till en småbarnsförälder – läs och lär.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommer du testa metoden?