Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är nya träningstrenden – du ska sova på gymmet

- 28/04/2017, 12:50 -

Vi drar till gymmet direkt! Det här kan vara det bästa sättet att träna vi sett. Någonsin.

Tvingas du iväg dig själv till gymmet lite för ofta? När du egentligen bara vill gå hem och sova? Kanske känner du att det är för mycket oskrivna regler på gymmet?

Nu kommer den perfekt träningen för dig!

David Lloyds Gyms är en kedja som finns över hela England och de laserar nu en helt ny träningsmetod som faktiskt kan kallas riktig drömträning.

Istället för maskiner och tyngder på gymmet så är det fullt av sängar. Helt vanliga sängar med extra sköna kuddar och täcken.

Varje träningspass håller på i 45 minuter och allt du gör är att sova. Japp, du läste rätt, du sover i 45 minuter. På gymmet.

Nu kanske någon undrar hur det här kan kallas träning men sanningen är att man ju faktiskt bränner kalorier även när man sover. Även om det inte är så många.

Gymkedjan kallar träningen för ”Napercise” och menar att människor lider av för lite sömn och att det gör att många mår dåligt. Så lite sömn på gymmet kommer göra de flesta riktigt gott.

Vi står bakom den här träningen till 100 procent! Vem blir först i Sverige för vi vill börja napercisea direkt!

Att sova på gymmet känns ju som det bästa alternativet efter att en kollat på den här videon: