Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Har Sebastian, 19, Sveriges högsta score på Snapchat?

Med nästan två miljoner i score så kan han ha Sveriges högsta. Trots det har det aldrig varit ett mål att krossa rekordet.

Snapchat

De flesta av oss använder Snapchat riktigt flitigt. Men frågan är om inte Sebastian Tischler, 19, från Göteborg är vassast med sitt Snap-game.


Privat

Han har nämligen en riktigt hög score. Kanske till och med Sveriges högsta med nästan två miljoner i score.

– Om det är högsta scoren i Sverige vet jag inte riktigt, finns ju liksom ingen så kallad "leaderboard". Men folk säger att jag inte har ett liv för att jag har så mycket poäng. Det är dock inte så att Snapchat fyller hela dagarna, säger Sebastian till Nyheter24.

Sebastian tycker mest att det är riktigt coolt att ha så höga poäng, men det är ingenting som han satsat helhjärtat på. Men eftersom han ändå har 1 789 326 i score så blir det en del snaps.

– Jag använder Snapchat varje dag, det är liksom fortfarande relevant och alla använder det. Det roligaste är att man ser vad alla gör och det går fort att få svar.

Han snapar med rätt så många. Oftast mellan 30 och 50 personer per dag och han har 400 personer addade till sin Snapchat. Sebastian säger dock att han inte tänkter på scoren så ofta, men att han gillar att nå milstolparna (som du kan läsa allt om här).

Vilket är en stor grej eftersom Sebastian var ganska sen med att ladda ner appen.

– Snapchat laddade jag ner cirka ett halvår efter alla andra.

Har du något favoritfilter??

– Nej, jag använder faktiskt aldrig filter. Det är lite barnsligt.

Frågan på vem som har högst score i hela världen är svår att svara på, men det är antagligen användaren "sillyblackguy" som enligt Quora hade 6 663 882 i score tidigare i år.

Quora/Snapchat

Nyheter24 skrev ju tidigare om Emilia som hade över en miljon i score.

Har du mer i score än Sebastian? Skicka ett mail till tips@nyheter24.se

Det här händer med ditt Snapchat-konto – om du plötsligt dör:

Läs också om hur du vet om du blivit blockad av någon på Snapchat. Eller läs domedagsprofetian om att Snap kan försvinna när som helst.

Mer:

Snapchats nya uppdatering – kan se snaps hur länge som helst