Sebastian, 19, från Göteborg kan ha Sveriges högsta snap-score.
1 av 3
Sebastian, 19, från Göteborg kan ha Sveriges högsta snap-score. - Foto: Pixabay/Privat
Han har nästan 2 miljoner.
2 av 3
Han har nästan 2 miljoner. - Foto: Privat
Har du mer?
3 av 3
Har du mer? - Foto: Privat

Har Sebastian, 19, Sveriges högsta score på Snapchat?

Med nästan två miljoner i score så kan han ha Sveriges högsta. Trots det har det aldrig varit ett mål att krossa rekordet.


De flesta av oss använder Snapchat riktigt flitigt. Men frågan är om inte Sebastian Tischler, 19, från Göteborg är vassast med sitt Snap-game.


Privat

Han har nämligen en riktigt hög score. Kanske till och med Sveriges högsta med nästan två miljoner i score.

– Om det är högsta scoren i Sverige vet jag inte riktigt, finns ju liksom ingen så kallad "leaderboard". Men folk säger att jag inte har ett liv för att jag har så mycket poäng. Det är dock inte så att Snapchat fyller hela dagarna, säger Sebastian till Nyheter24.

Sebastian tycker mest att det är riktigt coolt att ha så höga poäng, men det är ingenting som han satsat helhjärtat på. Men eftersom han ändå har 1 789 326 i score så blir det en del snaps.

– Jag använder Snapchat varje dag, det är liksom fortfarande relevant och alla använder det. Det roligaste är att man ser vad alla gör och det går fort att få svar.

Han snapar med rätt så många. Oftast mellan 30 och 50 personer per dag och han har 400 personer addade till sin Snapchat. Sebastian säger dock att han inte tänkter på scoren så ofta, men att han gillar att nå milstolparna (som du kan läsa allt om här).

Vilket är en stor grej eftersom Sebastian var ganska sen med att ladda ner appen.

– Snapchat laddade jag ner cirka ett halvår efter alla andra.

Har du något favoritfilter?

– Nej, jag använder faktiskt aldrig filter. Det är lite barnsligt.

Frågan på vem som har högst score i hela världen är svår att svara på, men det är antagligen användaren "sillyblackguy" som enligt Quora hade 6 663 882 i score tidigare i år.

Quora/Snapchat

Nyheter24 skrev ju tidigare om Emilia som hade över en miljon i score.

Har du mer i score än Sebastian? Skicka ett mail till tips@nyheter24.se

Det här händer med ditt Snapchat-konto – om du plötsligt dör:

Läs också om hur du vet om du blivit blockad av någon på Snapchat. Eller läs domedagsprofetian om att Snap kan försvinna när som helst.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinnevik redovisar minskat värde

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Klara, 22, hann jobba på Postnord i ett år, sedan blev hon utbränd. Två år senare är hon fortfarande sjukskriven. – Jag visste inte var jag var eller vad jag höll på med, säger hon till Nyheter24.

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Fackförening prisas för grön omställning

Fackorganisationen Just Transition Centre får Göteborgs årliga hållbarhetspris på en miljon kronor.

Börsen ser ut att öppna uppåt

Det lutar svagt uppåt i terminshandeln på IG Markets inför Stockholmsbörsens öppning. Utvecklingen ligger i linje med ledande Europabörser.

Låste in man och tände på

Mannen blev under vapenhot inlåst inne på restaurangen. Sedan började det brinna i lokalen, som ligger vid Angereds torg i Göteborg.