Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kan det här vara världens dyraste fidget spinner?

- 14/06/2017, 19:02 -
Hur mycket skulle du betala för en fidget spinner?
1 av 3

Hur mycket skulle du betala för en fidget spinner?

Facebook

Skulle du betala 100 000 kronor?
2 av 3

Skulle du betala 100 000 kronor?

Facebook

Det gjorde en dansk pappa som köpte en exklusiv version till sin dotter.
3 av 3

Det gjorde en dansk pappa som köpte en exklusiv version till sin dotter.

Facebook

Har du lite extra pengar liggandes hemma? Då kanske du ska beställa en exklusiv fidget spinner?

Antingen tycker du att fidget spinners är ett fantastiskt hjälpmedel för personer med koncentrationssvårigheter – eller att det är en trött trend som snarare försvårar koncentrationsförmågan i klassrummet. 

Var du än står i frågan så kan du inte komma från det faktum att fidget spinners är riktigt aktuella och trendiga.

Priset på leksaken, eller hjälpmedlet, ligger vanligtvis på runt hundralappen. Men om man nu bara måste ha lite extra bling på sin spinner så finns det ett alternativ. Kolla in den här godbiten:

Facebook

Prislappen? Ja, du får hosta upp över 100 000 svenska kronor för den diamant- och guldbeklädda leksaken. Men är det värt det?

Det tyckte tydligen en pappa från Danmark. Han köpte denna till sin dotter och det var väldigt noga att den var klädd i 18 karat guld och med tre diamanter. Bakom den väldigt exklusiva fidget spinnern står den danske guldsmeden Jon Risdahl.

– Det är alltså 18 karat guld och tre diamanter. Mitten är en vanlig fidget spinner, men de "tre hålen" är ersatta med äkta guld, säger guldsmeden till danska BT.

Han säger också att det är självklart att uppfylla sina kunders önskemål. Hur galna de än må vara. När guldsmeden la ut bilden på leksaken på sin Facebook-sida fylldes inlägget av kommentarer. Fler än 2 000 faktiskt. De flesta är mest avis på den "fina leksaken", medan andra tycker att det bara är "helt galet".

Vad man än tycker så verkar flickan som fick den i present vara väldigt glad över sin nya spinner:

Facebook

Än så länge har det inte inkommit fler förfrågningar om exklusiva versioner, men möjligheten finns fortfarande att göra en egen version. Kanske i 24 karats guld i stället?

TV: Sonens "fidget spinner" blev en dödsfälla – trots varningen

Vill du ha den här exklusiva spinnern?