Kan det här vara världens dyraste fidget spinner?

Har du lite extra pengar liggandes hemma? Då kanske du ska beställa en exklusiv fidget spinner?


Antingen tycker du att fidget spinners är ett fantastiskt hjälpmedel för personer med koncentrationssvårigheter – eller att det är en trött trend som snarare försvårar koncentrationsförmågan i klassrummet. 

Var du än står i frågan så kan du inte komma från det faktum att fidget spinners är riktigt aktuella och trendiga.

Priset på leksaken, eller hjälpmedlet, ligger vanligtvis på runt hundralappen. Men om man nu bara måste ha lite extra bling på sin spinner så finns det ett alternativ. Kolla in den här godbiten:

Facebook

Prislappen? Ja, du får hosta upp över 100 000 svenska kronor för den diamant- och guldbeklädda leksaken. Men är det värt det?

Det tyckte tydligen en pappa från Danmark. Han köpte denna till sin dotter och det var väldigt noga att den var klädd i 18 karat guld och med tre diamanter. Bakom den väldigt exklusiva fidget spinnern står den danske guldsmeden Jon Risdahl.

– Det är alltså 18 karat guld och tre diamanter. Mitten är en vanlig fidget spinner, men de "tre hålen" är ersatta med äkta guld, säger guldsmeden till danska BT.

Han säger också att det är självklart att uppfylla sina kunders önskemål. Hur galna de än må vara. När guldsmeden la ut bilden på leksaken på sin Facebook-sida fylldes inlägget av kommentarer. Fler än 2 000 faktiskt. De flesta är mest avis på den "fina leksaken", medan andra tycker att det bara är "helt galet".

Vad man än tycker så verkar flickan som fick den i present vara väldigt glad över sin nya spinner:

Facebook

Än så länge har det inte inkommit fler förfrågningar om exklusiva versioner, men möjligheten finns fortfarande att göra en egen version. Kanske i 24 karats guld i stället?

TV: Sonens "fidget spinner" blev en dödsfälla – trots varningen

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha den här exklusiva spinnern?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

Kina tvingar Apple att ta bort mobil-appar

Den amerikanska Iphone-tillverkaren Apple har plockat bort flera av de allra populäraste apparna ur bolagets app-butik i Kina, rapporterar tidningen The Wall Street Journal.

Ödesstund för Ukrainapaketet – och talmannen

Världen håller andan när USA:s kongress står i begrepp att rösta om stöd till Ukraina och Israel – hjälp som är avgörande för de pågående krigen. Även talman Mike Johnson är på helspänn. Hjälppaketen gör att han riskerar att avsättas av högerflanken i sitt eget parti.

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Vulkanen Raung i Indonesiens norra övärld spyr återigen aska mot skyn. På fredagen har en 400 meter hög rökpelare uppmätts av landets myndigheter.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

1 timme sedan
Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.