Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Trött på att swipa utan resultat? Så lyckas du bättre på Tinder

- 21/06/2017, 15:34 -

Lägger du ner timmar på onlinedejting men får ändå inte till det? Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig!

Vi har listat Nyheter24:s bästa tips för hur du går till väga för att göra succé på dejtingappen Tinder.

1. Var ärlig

Är du ute efter ett one night stand eller en sommarfling? Säg som det är. Är du bara intresserad av att ligga är det okej att gå rakt på sak – hellre det än att fjäska och ge falska förhoppningar för att komma innanför personens kläder. Är du däremot intresserad av att dejta och lära känna någon, visa det också. 

2. Profilbilden är a och o

Är du en av dem som lägger upp bilder på din bara överkropp, som spänner sig eller poserar med en abborre? Sluta med det! Tinder är ytligt, det går inte att komma ifrån – välj profilbild med omtanke. 

3. Ta första steget

Använder du Tinder som tidsfördriv och är en jävel på att swipa men hör aldrig av dig först? Få inte hybris och förvänta dig att alla ska höra av sig till dig. Var lite skön och våga visa dig sårbar istället. 

4. Sluta spela svår 

Hänger i och för sig ihop med att ta första steget, men det tåls att upprepas. Spela inte spelet. Det spelar ingen roll om du har hört att du måste vänta minst tre timmar från det att du har matchat med någon, innan du kan skriva. Utan hänsyn till vem som har sagt det – lyssna inte! Det där om att du inte får vänta för länge är dock sant, så ta chansen innan det är för sent. 

5. Var inte kräsen

Oberoende av var du tycker att din ribba ligger egentligen – swipa höger på alla. Vill du komma någonstans med Tinder har du inte råd att vara för selektiv. 

6. Bjud ut på dejt 

Detsamma gäller att ta första steget – våga skriva och bjuda ut någon. Så många kärlekshistorier som har runnit ut i sanden för att de har befunnit sig bakom en skärm utan att bjuda ut varandra och ses. Du behöver inte vara pang på men vänta inte för länge heller – då kommer du aldrig att kunna leva upp till personens förväntningar.