Trött på att swipa utan resultat? Så lyckas du bättre på Tinder

Lägger du ner timmar på onlinedejting men får ändå inte till det? Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig!


Vi har listat Nyheter24:s bästa tips för hur du går till väga för att göra succé på dejtingappen Tinder.

1. Var ärlig

Är du ute efter ett one night stand eller en sommarfling? Säg som det är. Är du bara intresserad av att ligga är det okej att gå rakt på sak – hellre det än att fjäska och ge falska förhoppningar för att komma innanför personens kläder. Är du däremot intresserad av att dejta och lära känna någon, visa det också. 

2. Profilbilden är a och o

Är du en av dem som lägger upp bilder på din bara överkropp, som spänner sig eller poserar med en abborre? Sluta med det! Tinder är ytligt, det går inte att komma ifrån – välj profilbild med omtanke. 

3. Ta första steget

Använder du Tinder som tidsfördriv och är en jävel på att swipa men hör aldrig av dig först? Få inte hybris och förvänta dig att alla ska höra av sig till dig. Var lite skön och våga visa dig sårbar istället. 

4. Sluta spela svår 

Hänger i och för sig ihop med att ta första steget, men det tåls att upprepas. Spela inte spelet. Det spelar ingen roll om du har hört att du måste vänta minst tre timmar från det att du har matchat med någon, innan du kan skriva. Utan hänsyn till vem som har sagt det – lyssna inte! Det där om att du inte får vänta för länge är dock sant, så ta chansen innan det är för sent. 

5. Var inte kräsen

Oberoende av var du tycker att din ribba ligger egentligen – swipa höger på alla. Vill du komma någonstans med Tinder har du inte råd att vara för selektiv. 

6. Bjud ut på dejt 

Detsamma gäller att ta första steget – våga skriva och bjuda ut någon. Så många kärlekshistorier som har runnit ut i sanden för att de har befunnit sig bakom en skärm utan att bjuda ut varandra och ses. Du behöver inte vara pang på men vänta inte för länge heller – då kommer du aldrig att kunna leva upp till personens förväntningar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du Tinder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bättre än väntat från Avanza

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

1 timme sedan
Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.