- Foto: Pixabay/Shutterstock

Här kan du få sexiga utmaningar till dig och din partner

Öka vardagslusten för dig och din partner. Med hjälp av Lustgeneratorn kan du få inspiration och ett mer spännande sexliv.


En ny kostnadsfri digital tjänst, lanserad av Kronans apotek i samarbete med RFSU, ska öka lusten i vardagen för dig och din partner. Genom lustfyllda uppdrag ska Lustgeneratorn inspirera till mer intimitet och sex. 

Uppdragen som delas ut varannan gång till dig och varannan gång till din partner varierar och du utmanas också at fullfölja dessa under en viss tid. 

Ett uppdrag kan exempelvis vara att ge din partner en morgonkyss eller en komplimang. Uppdragen går från att vara enkla till att öka svårighetsgrad, men är anpassade så att alla ska klara av dem. 

– Med Lustgeneratorn blir mobiltelefonen, som så ofta anklagas för att förstöra intimiteten och närheten, istället verktyget för både sensualism och åtrå, säger Helene Westin Pettersson, apotekschef på Kronans Apotek, i ett pressmeddelande. 

Bildkälla: Shutterstock

För att använda Lustgeneratorn registrerar du dig på Kronans Apoteks hemsida och skickar en inbjudan till din partners inkorg på Facebook. När denne har accepterat förfrågan kan ni starta Lustgeneratorn och utföra de uppdrag som ni blir tilldelade. 

 hoppas på att Lustgeneratorn ska kunna hjälpa par att återuppliva sitt sexliv.

Sex är inte bara skönt utan även bra för hälsan. Det räcker med en snabbis för att få ut något av sex om ni inte har tid för massageolja och levande ljus. 

TV: Här testar vi kondomen som ska få alla kvinnor att komma

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
App
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du nöjd med ditt sexliv?
Tack för din röst!