Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

5 bra skäl: Därför ska du ha en snabbis varje dag

- 10/05/2017, 10:35
"Många hatar att ha sex i duschen, men jag älskar det" berättar en tjej.

"Många hatar att ha sex i duschen, men jag älskar det" berättar en tjej.

TT/Pixabay

Vad gör man när vardagen knackar på dörren? Jo, då är det tid för en snabbis. Det kan faktiskt vara lika bra som en längre stund.

Fladdrande stearinljus, massageolja och romantiskt förspel. Vi kan alla enas om att en lång intim tur i sovrummet är fantastiskt.

Men vad gör man när vardagen knackar på dörren? Jo, då är det tid för en snabbis. För en snabbis kan faktiskt vara lika bra för ert förhållande och din hälsa som en längre stund.

Tillsammans med Mathilde Mackowski, grundaren av sexleksaksbutiken Sinful.se, kommer här 5 goda skäl.

Visa den här artikeln för din partner så kanske det leder till ännu fler snabbisar.

Mer sex i vardagen: Därför är en snabbis det bästa sexet

1. Hoppa över förspelet och ha bra sex

Ja, det skälet är bra nog. Även om det är svårt för en kvinna att få orgasm utan förspel kan du på de 5–10 minuterna som en snabbis varar ändå få en njutningsfull och skön upplevelse.

Snabbisar påminner er om den typen av sex ni hade tidigare – hektiskt, snabbt och passionerat – tiden då ni inte kunde vänta på att hoppa i säng, berättar Nicci Talbot, en brittisk journalist för YourTango.com

2. Testa era gränser

Spontaniteten i en snabbis kan föra er närmare varandra. Särskilt om ni testar era gränser och gör det på ett semi-offentligt ställe. Kanske i skogen under en promenad? På en toalett på tåget? Eller bara i köket?

Eftersom en snabbis är så kort kan ni ha sex på nya ställen utan att riskera att bli upptäckta.

3. Du kan vara självisk och rå

När ni bara har 5 minuter kan det verkligen ta fram den inre egoisten. Men på ett bra sätt.

Snabbisar är nämligen det bästa sättet att vara riktigt rå och ärlig med sina sexuella behov. På grund av tidsbristen kan du ta tag i hans kroppsdelar som du älskar mest. Eller föra hans händer till de ställen där det känns allra mest fantastiskt.

4. Ju mer sex, desto bättre hälsa

Det snabba sexet gynnar inte bara ditt förhållande, det är också bra för hälsan.

En studie framtagen av psykologen David Weeks, som publicerades i Huffingtonpost.com, visar nämligen att regelbundet sex kan få både kvinnor och män att se fem till sju år yngre ut. Det beror på att sex utlöser tillväxthormoner som får huden att bli mer elastisk. Samtidigt visar andra studier att sex kan minska risken för hjärtstopp. Så varför hålla tillbaka?

5. Rädd för att inte bli tillräckligt våt? Tänk om

Män blir tända mycket snabbare än kvinnor. Så är det rent genetiskt. Men lyckligtvis kan kvinnor också bli tända och där med våta, mycket fortare än normalt. Här krävs det dock ett riktigt bra hjälpmedel.

Grundaren av Sinful.se, Mathilde Mackowski, förklarar:

– När ni tar tillfället i akt för en snabbis är det inte alltid kvinnan blir tillräckligt våt. Det är här ett silikonbaserat glidmedel kommer in i bilden. Det kan göra sexupplevelsen bättre och göra det mer njutningsfullt för er båda. Och det gäller särskilt om snabbisar ska bli en vardagsgrej.