Smart idé.
1 av 4
Alicia tröttnade på duschproblemet. - Foto: Privat
Badrum.
2 av 4
Hon verkligen hatar när draperiet kladdar. Så hon spände fast det. - Foto: Privat
Badrum.
3 av 4
Nu hänger lösningen på badrumshyllan! - Foto: Privat
Alicia.
4 av 4
Alicia är nöjd och glad! - Foto: Privat

Alicia tröttnade på vanliga duschproblemet – kom på genial lösning

Om din värsta fiende också är duschdraperiet borde du verkligen kolla in det här.


Huruvida det är gött eller inte att duscha är en vattendelare, men gemensamt har vi allihop att det är något som förr eller senare måste göras.

Men, det finns givetvis något extra irriterande som de flesta kan känna igen sig i. Något som stör 21-åriga Alicia från Varberg till den grad att hon kom på den ultimata lösningen.

– Det är ett rent helvete att ha duschdraperiet klistrat på sin kropp, därför var jag tvungen att komma på en lösning! säger Alicia till Nyheter24.

We hear you Alicia.

De där klibbiga klistriga duschdraperierna som aldrig slutar omge en i duschen är ju som en bläckfisk som attackerar till musiken i den klassiska duschscenen i Hitchcocks "Psycho".

Vanligtvis brukar Alicias sambo hålla i draperiet medan hon duschar, men hon brukar inte göra det tillbaka. Och det var när han duschade på söndagskvällen som hon kom på sin geniala idé.

– Jag satt faktiskt på toaletten samtidigt som han stod i duschen. Helt plötsligt slog det mig att man kan sätta en klämma i draperiet, och spänna bak det till något annat, berättar hon.

Och vips så stod hon där med en påsklämma och ett snöre. Klämman sattes alltså fast i draperiet, som med hjälp av ett snöre sattes fast i toalettrullehållaren. 

Bild: Privat

Så är detta riktigt nödvändigt? Ja. Alicia HAR provat att spruta vatten på draperiet men det tycks alltid komma tillbaka.

– Att bli insvept i draperiet är ju äckligt från början och ännu äckligare när det är blött. Det finns inget positivt med draperi alls, poängterar hon.

Så hur fungerade lösningen?

–  Det fungerade jättebra! Min sambo skrattade jättemycket när han öppnade draperiet och såg mig stå där, med en klämma och snöre.

Det kanske mest fantastiska är att lösningen, på sambons initiativ hängdes upp på badrumshyllan och definitivt kommer användas framöver.


Läs även om Marsela som tröttnade på klädtjuven – och nu hyllas för sin geniala idé.

Och även om vi människor kan tycka oss vara riktigt smarta bevisar den här videon att katter nog ändå är lite smartare:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hatar du också när duschdraperiet klistrar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Hamnarbetare döms i kokainmål

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.

Jurist döms för bedrägeri mot äldre

En jurist i Malmö döms till fängelse i fem och ett halvt år och näringsförbud i sju år för bedrägeri mot äldre och demenssjuka klienter. Han fälls för 14 fall av bedrägeri mot sina klienter.

Kommer USA att förbjuda Tiktok?

Sälj eller försvinn. Det är budskapet från amerikanskt håll när Tiktok ska upp i senaten. Men vad handlar bråket om den "kinesiska" appen egentligen om?