Benjamin älskar att skicka dickpics.
1 av 3
Benjamin älskar att skicka dickpics. - Foto: Shutterstock
Han menar att det inte är så svårt att hitta personer som vill ta emot dem.
2 av 3
Han menar att det inte är så svårt att hitta personer som vill ta emot dem. - Foto: Pixabay
Och det gör honom kåt.
3 av 3
Och det gör honom kåt. - Foto: Shutterstock

Benjamin älskar att skicka dickpics: "Är fåfäng rörande min k*k"

Benjamin älskar verkligen att skicka dickpics: "Jag känner mig ständigt som ett perv som gillar det här."


Dickpics. Vissa hatar dem, andra tycker att de är lite av en trevlig överraskning.

Men det är stor skillnad på att skicka en önskad och en oönskad dickpic. Det menar 36-årige Benjamin som älskar att skicka bilder på sin kuk, och har gjort i över 15 år.

– Det är något väldigt sexigt med anonymiteten på internet kan jag tycka. Det är lite förbjudet, särskilt när man inte känner någon, så kan det vara ganska eggande att visa sig nakna för varandra, berättar Benjamin för Nyheter24.

Dickpics har funnits i tusentals år

Hur nytt ordet "dickpic" än må vara är det inte särskilt nytt för människan att avbilda kön, i synnerhet penisar.

Både romarna och vikingarna underhöll sig med penisavbildningar. Arkeologer har hittat fallossymboler i Pompeji och rent klotter i form av kukar gjorda i runskrift av de skandinaviska vikingarna, enligt HD. För att inte tala om alla nakna Jesus-avbildningar i kyrkor och statyer på nakna män på torg över hela världen.

Att påstå att vi har slutat avbilda penisar vore ju en lögn. Med ny teknik och internets enorma framväxt har det bara blivit enklare. Camsex och appar är bara några av de sätt vi idag kan visa upp våra "ägodelar" på.

För Benjamin började det runt millenieskiftet, i de tidigare åren av sociala nätverk på internet då han började snacka sex i chattar via IRC. Kort senare kom ICQ och MSN, och med det så även dickpics.

Bild: Pixabay

Gillar det förbjudna och anonyma

Nu har det gått alltså närmare 15 år och Benjamin har ännu inte tröttnat på att skicka bilder. För honom handlar det om både kåthet, spänning och en förbjuden känsla. Vetskapen att han skickar nakenbilder till en främling och att det är något en inte "ska göra".

– Hela anonymitetsgrejen är väldigt sexig. Sen är jag väldigt fåfäng när det gäller min kuk, jag tycker den är jävligt snygg, förklarar han.

Bild: Shutterstock

Hur ofta bilder på Benjamins penis dyker upp i en chatt beror helt på om han har någon att skicka dem till. 

– Det är en sexuell grej. Det är upphetsande när någon annan uppskattar det, men det förutsätter att de vill ha bilden då. Annars går den grejen förlorad.

"Inte svårt att hitta folk som vill ha dickpics"

Det är just den där sista biten som har gjort att dickpics har blivit ett hett debattämne de senaste åren. Att skicka bilder på sitt kön utan samtycke kan nämligen få en dömd för sexuellt ofredande. Något som får Benjamin att se till att det alltid finns samtycke.

– Det är inte svårt att hitta folk som vill se en dickpic om man faktiskt snackar med människor, berättar Benjamin.

Men det gäller så klart att alltid känna av stämningen.

– Jag känner mig ständigt som ett perv som gillar det här, eftersom det har blivit en så stor grej i samhället om oönskade dickpics. Men jag försöker tänka att jag gör det på ett schysst sätt, utan att någon får något oönskat.

Så lyckas du med dina dickpics

Efter 15 år kan man väl ändå kalla Benjamin för lite av en veteran inom området. Genom åren har han dock aldrig mätt sin penis på bild, varken med linjal, tumstock eller tändsticksask. Någon gång har han skojat till det genom att lägga kuken i ett korvbröd för att kontra en tjej som hade klämt ett äpple mellan skinkorna.

Bild: Shutterstock

Vad är dina tips till de killar som vill skicka dickpics?

– Snacka om det och fråga, det är mitt enkla svar. Om du gör det för att du tycker att det är hett att visa upp dig och titta på andra, så kommer att du är ärlig och frågar inte göra det mindre sexigt. Och tycker du att samtycke är osexigt får du granska dig själv jävligt hårt och sätta dig på ditt rum och fundera.

Och hur ska de lyckas med själva bilden?

– Naturligt ljus och en bra vinkel som är varken uppifrån eller nedifrån. En snygg profilbild som är i dagsljus, det är mitt bästa tips! Ha gärna en kompis eller en partner som hjälper dig, det är så jag har fått mitt bästa, säger Benjamin till Nyheter24.

Läs även om den nya sjuka dickpic-trenden som skrämmer kvinnor på tunnelbanan.

Kolla även in: Det finns egentligen bara fyra olika slags penisar

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
Gillar du att få dickpics?
Tack för din röst!