11 oväntade saker att ha i munnen när du går ner på någon

- 04/10/2017, 21:08 -

Vill du överraska din partner med en extra gnistrande orgasm? Då kan de här tipsen verkligen göra ert oralsex bättre.

Vill du steppa upp ditt game i sovrummet? 

Man behöver egentligen inte göra så mycket för att ta sexlivet till nya höjder, som att läsa tio böcker om tantra eller köpa hem en sexgunga. Det kan faktiskt räcka gott och väl med att tillföra något ätbart.

Oralsex är lite av en favorit hos många, och genom att leka med temperaturer och annat saftigt kan du göra det extra gött för din partner. Oavsett om det är Fia eller Petter-Nicklas som du ska underhålla. Här är våra bästa tips.

1. Vicks blå

Minns ni de där klassiska Vicks blå-reklamerna där någon tog en halstablett och andades djupt in? Tabletten verkligen kyler munnen, vilket kan vara skönt för vissa.

Och ja, troligtvis funkar andra halstabletter också.

2. Glass

Glass är gott och i det här fallet kan det faktiskt vara huvudrätten. Ät en skål glass. Efterrätten? Du går ner på din älskling. Perfekt för den som gillar att kyla ner där nere, och sen låta det bli varmt och skönt...

PS: Även kall vaniljsås kan vara en succé.

Bild: Pixabay

3. Varma och kalla drycker

Om din partner uppskattar när varmt blir kallt och vice versa kan det vara en bra idé att ha varma drycker nära. Kaffe eller te och kallt vatten, exempelvis.

Bild: Pixabay

4. Poprocks

Du minns de säkert som barn, det där godiset som smattrar på tungan. Upplevelsen av att något smattrar mot ens heliga... är nog en vattendelare, men sannerligen en känsla som inte kan upplevas på annat sätt.

Var försiktig bara så att godiset inte tar sig in i några hål.

Bildkälla: Pixabay

5. Champagne

Det är nog flera som känner till att det kan vara trevligt med ett (eller två) glas bubbel innan sex. Det är liksom något speciellt med bubblorna i munnen, kanske en slags aptitretare.

Well, de där bubblorna får kan du även få användning för när du går ner på din partner. Det ger helt enkelt en kittlande känsla. Tänk bara på att inte ha så mycket i munnen.

Bild: Pixabay

6. Is

Is är enkelt. Vatten finns i kranen och det är inte ovanligt att man redan har is hemma, eller hur?

Att kyla ner din partner lite extra kan du göra genom att ha en isbit i munnen eller med händerna, eller varför inte variera?

Kylan kan först ge en domnande känsla, men när den börjar avta kan din partner få en förhöjd, skön känsla.

Bild: Shutterstock

Liknande känsla kan uppnås med tigerbalsam, som först blir kallt och sedan varmt. Men det är viktigt att vara försiktig. Läs mer om expertens syn på sextrenden här.

7. Yoghurt

För den som gillar en extra fyllig eller kladdig känsla kan det vara en god idé att ha någon typ av mejeriprodukt (som också är god) i munnen, sås om turkisk yoghurt eller kesella. Viktigt är att det här faktiskt inte kommer in i vaginan eftersom det kan orsaka svamp.

Bild: Pixabay

8. Fishermans friend

Om man inte är ett fan av Vicks Blå går det lika bra med Fisherman's friend.

9. God munhygien

Det finns flera anledningar att verkligen ta hand om sina tänder. Ni vet hur munnen känns efter en stark munskölj? Det kan ge en lika stark upplevelse för din partner.

Detsamma gäller även tandkräm. Detta ska givetvis inte vara i munnen samtidigt. Det snarare handlar om att din partner kan tycka det är extra najs att du fixat tänderna först.

Bild: Pixabay

10. Kolsyra

För den som av någon anledning inte kan eller vill dricka bubbel går det lika bra med kolsyra. Förslagsvis vatten eftersom läsk innehåller mycket socker och e-ämnen som kan bli klibbiga. 

För extra effekt kan du köpa extra hårt kolsyrat vatten. Tänk som sagt på att inte ha för mycket i munnen.

11. Strepsils

Bland flera halstabletter finns även Strepsils, en trend Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Det ska tydligen vara en "himmelsk upplevelse för mottagaren". 

Johan Nilsson, sjuksköterska och tidigare sexualupplysare på UMO, är skeptisk till om det verkligen har någon effekt på mottagaren. Men en spekulation är att Strepsils avdomnande effekt får halsen avdomnad, och därför underlättar att ge en så kallad "deep throat".

Om det är värt att testa eller inte är helt upp till dig.

Läs även om 7 saker som du aldrig någonsin ska göra när du får en avsugning och anonyma berättar: "Det här tänkte jag första gången jag gick ner på en tjej".

TV: Nya appen ska göra dig till expert på oralsex – det här handlar det om

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.