Att ha det kämpigt då och då i ett förhållande är inte konstigt.
1 av 3
Att ha det kämpigt då och då i ett förhållande är inte konstigt. - Foto: Pixabay/Shutterstock
Men är det så att du och din partner borde ta en paus?
2 av 3
Men är det så att du och din partner borde ta en paus? - Foto: Shutterstock
Experten har listat tre tecken på det.
3 av 3
Experten har listat tre tecken på det. - Foto: Shutterstock

Tecken på att du och din partner borde ta en paus

Att ha det kämpigt då och då i ett förhållande är inte konstigt, men är det så att du och din partner borde ta en paus?


Att det är kämpigt att vara i ett förhållande ibland är inte konstigt och att bråka med sin älskling är inte heller ovanligt. Men kan det vara så att bråken är ett tecken på om ni borde ta en paus. 

Elite Daily har pratat med Kali Rogers om tecken som tyder på att man kanske borde sätta sig ned och diskutera om allt verkligen är som det sak. Enligt Rogers finns det tre tecken som tyder på att en paus kanske är en bra idé.

Ni vill inte pussas lika mycket

Om du inte vill pussa din partner eller kanske inte ens tycker om det längre så finns risken att du att den fysiska attraktionen har bleknat. 

– Det behöver inte betyda att förhållandet är över, men det betyder du förmodligen behöver lite tid att tänka på om relationen är rätt för dig eller inte, förklarar Rogers. 


Bildkälla: Shutterstock

Ni bråkar om varenda liten grej

Par bråkar, så är det så klart för man kommer inte vara överens hela tiden. Det är ett sätt att uttrycka sina känslor. 

– Men när ni börjar bråka över allt – vad ni ska ha till idag, vilken tid ni ska vakna på morgonen eller om ni ska se en film eller inte. Det är ett tecken på att ni behöver en paus. Antingen så är du irriterad över allt i ditt liv och behöver lite tid att slappna av eller så är det något med relationen som behöver fixas. 


Bildkälla: Shutterstock

Ni är inte stolta över varandra 

De flesta personerna som är i en relation skryter om varandra. De vill berätta om varenda liten sak den andra har gjort och känner sig riktigt stolt över att vara med hen. Men om du upptäcker att du börjar känna dig uttråkad av, eller till och med skäms över, din partners prestationer så kan det vara ett tecken, skriver Elite Daily

TV: 4 saker du troligen kommer oroa dig över någon gång i ditt förhållande

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Blinken till Peking – ska pressa Kina om kriget

Kina stöttar den ryska försvarsindustrin, enligt USA. Peking tillbakavisar anklagelserna. Nu reser USA:s utrikesminister Antony Blinken till Kina för att öka trycket på supermakten om Ukrainakriget.

Trots gängvåldet – inget rår på knarkpriserna

Pandemi, inflation eller gängkrig – inget verkar bita på de historiskt låga gatupriserna på narkotika, enligt en ny rapport. Det visar på svårigheterna med att bekämpa den här marknaden, säger Ulf Guttormsson vid organisationen CAN.

Klart uppåt på Asienbörser

1 timme sedan
Det var klart uppåt för ledande index på Asienbörserna i onsdagens handel, till en del förklarad av optimism om de stora techbolagens utveckling.

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

2 timmar sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Biden lovar Ukraina vapen i veckan

2 timmar sedan
USA:s president Joe Biden lovar mer vapen till Ukraina redan denna vecka. Beskedet kommer sedan senaten i USA:s kongress som väntat sagt ja till ett stödpaket till Ukraina på nära 61 miljarder dollar, något som Kiev väntat på sedan i höstas.