Jackson blir staty i smör

Nu hyllas den avlidne stjärnan på ett minst sagt smörigt sätt.


Folk över hela världen sörjer att popkungen Michael Jackson har avlidit, och hyllningarna kommer i alla färger och former.

Men en som vinner priset som en av de mest underliga hyllningarna måste ändå vara den staty i smör av Jackson som ska tillverkas i Iowa, USA.

Där hålls nämligen en marknad varje år som är speciellt känd för sina lokala mjölkprodukter. Varje år avbildas en ko i smör, men nu har de ansvariga valt att utöka smörutbudet och därför göra ytterligare en staty av Michael Jackson, enligt The Guardian.

Bredvid Jacksons smöriga avbildning ska även en staty av Neil Armstrong stå, den första människan att gå på månen. Hela smörsamlingen är ett sätt att fira att det var 40 år sedan människan landade på jorden. Enligt arrangörerna var Michael Jackson nämligen den första att göra en perfekt moonwalk, och alla vet ju att det var ett lika stort steg framåt för mänskligheten som de första stegen på månen.

"It's one small step for a man, one giant leap for mankind" - nu även i smör.

Michael Jackson - Thriller

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Skjuten i Malmö inte livshotande skadad

C vill sänka skatten med 13 miljarder

Centerpartiet satsar 13 miljarder kronor på ett jobbskatteavdrag i sin skuggbudget. Två miljarder kronor mer än i regeringens budget.

Katolska kyrkan diskuterar samkönade äktenskap

Påve Franciskus har föreslagit att katolska kyrkan ska kunna välsigna samkönade par. Det har lett till kraftiga reaktioner och flera konservativa kardinaler utmanar påven.

Ryssland: Drygt 30 drönare nedskjutna i natt

Över 30 ukrainska drönare har förstörts i Rysslands västra delar under natten, hävdar Ryssland. Enligt försvarsdepartementet har även en attack mot Krim vattenvägen avvärjts.

Mordet på Tove: Nu inleds rättegången i hovrätten – flera expertvittnen ska höras

Johanna Jansson och Maja Hellman fick livstids fängelse för mordet på Tove, 21. Men när hovrätten nu prövar fallet är det med en ny åklagare, ny försvarare och nya vittnen. Dessutom har försvararen Clea Sangborn fortsatt möjlighet att gå vidare med sin jävsanmälan – och få rättegången omprövad.

Tjänstesektorn bromsar – men pristrycket består

1 timme sedan
Tjänstesektorn ser allt dystrare på framtiden och mycket tyder på att det blir ännu värre innan det vänder, enligt inköpschefsindex för tjänsteföretagen från Swedbank/Silf. Men trycket uppåt på priserna i sektorn består.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.