Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beställde veganmat på restaurang – fick något helt fruktansvärt

- 09/08/2017, 20:04 -
Georgina fick en helt sjukt rätt efter att ha beställt veganmat.
1 av 4

Georgina fick en helt sjukt rätt efter att ha beställt veganmat.

Facebook/Youtube

När hon såg den brast hon ut i gapskratt.
2 av 4

När hon såg den brast hon ut i gapskratt.

Facebook

RÖDLÖK OCH TOMAT!!!
3 av 4

RÖDLÖK OCH TOMAT!!!

Facebook

Gordon Ramsay hade varit skeptisk.
4 av 4

Gordon Ramsay hade varit skeptisk.

Youtube

Georgina är vegan och beställde en sallad på en restaurang. När hon fick in sin tallrik blev hon chockad och började gapskratta.

Det kan vara svårt för veganer att hitta bra restauranger med veganska alternativ på menyn. Speciellt om man åker utomlands till länder där konceptet inte utvecklats ordentligt.

Georgina, hennes syster Gabbie och deras föräldrar från England besökte en restaurang i Fuengirola, som ligger i närheten av Malaga. Georgias pappa frågade personalen på restaurangen om de serverade veganska alternativ och det gjorde de tydligen. 

Familjen fick ett bord och först tänkte Georgina beställa en pizza utan ost, men degen innehöll tydligen ägg så hon bestämde sig till slut för en sallad. Salladen hon fick in var allt annat än en sallad. På Georginas tallrik låg uppskurna tomater och råa rödlöksringar. 

Bildkälla: Facebook

Georginas syster fick snabbt upp sin mobil och fotograferade ögonblicket. De såg sen på varandra under pinsam tystnad och började gapskratta! 

Sallad bestående av enbart lök och tomater.Bildkälla: Facebook

Georgina åt upp "salladen" ändå i och med att hon var så hungrig, men hon bad snällt att få ett bröd till. De behövde dock betala skamligt mycket pengar för Georginas mat kan man tycka. Nästan 80 svenska kronor! 

Gabbie delade ögonblicket på Twitter och händelsen fick väldigt stor spridning. Inlägget retweetades 9 000 gånger och fick 40 000 gilla-markeringar. Där fick hon, förutom skratt, även en nitisk kommentar om hennes systers veganska måltid:

"Det är vegansk mat, vad är problemet?" skrev någon, varpå Gabbie svarade: "Det är uppskurna tomater och rå lök, det är problemet."

TV: Jess var vegetarian i 16 år – det här hände när hon åt kött

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.