En ninjakatt har stake

Storleken har ingen betydelse.


Människan har fel. En katt har inte nio liv, även om man ofta kan tro att så är fallet.

I stället är det så att katter, och framför allt ninjakatterna, har en förmåga att slappna av vid fall från höga höjder. De klarar sig utan Whiskas en längre tid och de vet att man kan bli bortlämnad efter en sommar på torpet. De gråter inte för det.

Men framför allt - ninjakatten har ett mod som de själva lärt sig att aldrig ifrågasätta.

Som när det kommer oväntade gäster och vill inkräkta på deras territorium.

– Nej du vovven, mannens bäste vän. Hit kommer du inte, tänker katten och ger honom en, efter omständigheterna, vänlig omgång.

Inte mer än nöden kräver liksom. Se själva i klippet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.