Kvinna satt fast på toalett i 7 dagar

Hård i magen?


Alla har någon gång upplevt en dag när allting går fel.

En kvinna från Queensland i Australien har upplevt sju.

I söndags fastnade 67-åringen nämligen med fötterna på varsin sida om toaletten, och där satt hon i en hel vecka.

Kvinnan hittades uttorkad, men vid medvetande, efter att en granne hade hört henne skrika. Räddningstjänst kom senare till platsen och befriade kvinnan från hennes sju dagar långa toalettbesök.

– Damen manövrerades till ena sidan för att hon skulle lossa. Dörren öppnas inåt, och hon hade sina fötter inkilade på varsin sida om toaletten, berättade en talesman på kommunikations- och säkerhetsdepartementet, till The Courier-Mail.

Kvinnan vårdas nu på sjukhus, men mår under omständigheterna bra.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oljepris upp efter rapporter om attack

Här är hoten mot lägre ränta

Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Medieuppgifter: Israel har attackerat mål i Iran

2 timmar sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Iran bekräftar att man skjutit ned drönare men tillbakavisar att man skulle angripits av tyngre vapen. "Ingen större skada har uppstått", enligt en statlig nyhetsbyrå.

Nu börjar världshistoriens största val

2 timmar sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.