Gömde 19 påsar med crackkokain i behån

Kvinnan skulle sälja knarket - men då kom polisen.


QUINCY. På söndagen greps en 33-årig kvinna i Malden, Quincy, misstänkt för narkotikabrott.

Kvinnan, som heter Susan Sandborn, blev tagen på bar gärning med en påse fylld med crack-kokain i handen och när polisen visiterade kvinnan hittade de antagligen mer än vad de letat efter.

I 33-åringens behå fanns nämligen 19 påsar fyllda med crack-kokain. Polisen beslagtog knarket och måndag nästa vecka ska Sandborn ställas inför rätta i Quincy District Court, rapporterar Boston Herald.

Skrivet av:

Senaste nytt

Hamnanställd åtalas för kokainsmuggling

SJ svarar på hårda kritiken: Därför är tågen ALDRIG i tid

Sveriges tågtrafik har under det senaste halvåret varit under all kritik. Nyheter24 har pratat med SJ för att nysta i problemet – varför strulade egentligen tågen i vintras?

Så blir vädret under Vasaloppet: "Blöt och blåsig start"

Vasaloppsveckan närmar sig med stormsteg och det är många som ska till Mora. Nyheter24 har sammanställt hur veckans väderprognos kommer se ut.

Hopp om ljusning i tysk ekonomi

Utsikterna för affärsklimatet i Tyskland ljusnar något, enligt ett index från analysinstitutet Ifo.

Hantverkare drar sig ur guldtvist

Guld och platina till ett värde av elva miljoner kronor hittades i oktober av två hantverkare i ett nyinköpt hus i Mölndal.

Axfood-vd fick nästan full bonus igen

Livsmedelsjätten Axfoods vd Klas Balkow går med flaggan i topp. För andra året i rad får han närmast full bonus. Årslönen för 2023 landade därmed på totalt närmare 24 miljoner kronor, visar årsredovisningen.