Du ligger med miljontals – utan att veta om det

Den genomsnittliga britten har indirekt legat med över 2,8 miljoner människor.


Nu kan du få reda på hur många människor du indirekt haft sex med under hela ditt liv.

Men bli inte förvånad om siffran landar på flera miljoner.

Den genomsnittliga britten har nämligen indirekt legat med 2,8 miljoner människor.

Experter menar att oskyddat sex får siffran att stiga ännu mer, eftersom det ökar risken för sexuella infektioner från hundratusentals andra människor.

Hälsoföretaget Lloydspharmacy har därför utvecklat en internetkalkylator för att upplysa allmänheten om riskerna med oskyddat sex.

Räknaren fungerar efter teorin att vi bara är sex steg bort från alla andra i världen och att vi därför legat med fler än vi egentligen tror.

Användaren behöver bara knappa in antalet sexpartners och deras ålder. Därefter kan man se antalet sexpartners i genomsnitt för personer i samma åldersgrupper.

Detta multipliceras fem generationer bakåt, för att man ska få reda på hur många man indirekt legat med under sin livstid.

– När vi har sex med någon så har vi i själva verket sex med deras tidigare partners och deras sexpartners, säger Clare Kerr vid Lloydspharmacy till Telegraph.

Vågar du ta reda på hur många du indirekt legat med? Klicka här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

1 timme sedan
Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

1 timme sedan
Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.