Fredag 18 Jun
Stockholm

UFO strålade upp buffel

Kan ha förts bort av utomjordingar för forskningsexperiment.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STORBRITANNIEN. Pensionären Derek Bridges skulle precis gå och lägga sig när han plötsligt såg ett kraftigt ljussken utanför fönstret i Basingstoke, Hampshire.

Han tog snabbt fram kameran – och lyckades filma ett UFO som strålade upp en buffel i rymdfarkosten.

69-årige Bridges, som bor nära en boskapsfarm, säger att han "inte kunde tro sina ögon" när han upptäckte ljusfenomenet på himlavalvet.

Kort efter att rymdskeppet försvunnit såg 69-åringen tre helikoptrar som hovrade över området. Men försvarsdepartementet förnekar att man skulle befunnit sig i området vid tidpunkten för ljusfenomenet.

Också farmens ägare nekar till att några djur skulle ha försvunnit.

UFO-experter hävdar att det finns flera dokumenterade rapporter där boskap återfunnits på stora fält, tömda på blod. Man misstänker att de förts bort av utomjordingar för forskningsexperiment.

– Jag insåg inte att det var något som hängde där under förrän jag kollade igenom bandet dagen efter. Jag tror att det är ett UFO och att det här djuret, som kan vara en buffel eller en häst, strålades upp i rymdskeppet, säger Bridges till The Sun.

Videomaterialet har nu visats upp på en konferens för UFO-jägare.

– Det här materialet är som den heliga Graalen. Det här är första gången som man har lyckats filma något liknande så tydligt. Om det är äkta så kan det vara mycket betydelsefullt, säger UFO-jägaren Kenneth Parsons till .

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela