Orgasmkvinnan har hittat sin drömprins

Får 300 orgasmer om dagen.


STORBRITANNIEN. Michelle Thompson lider av en åkomma som kanske verkar underbar för många. Hon får nämligen orgasmer – 300 gånger om dagen.

Men för Michelle är varje dag en hård prövning. 43-åringens sällsynta tillstånd innebär att hon alltid känner sexlust. Hon tvingades till och med säga upp sig från sitt arbete i en kakfabrik – eftersom maskinerna stimulerade henne till konstanta orgasmer.

Och det har varit svårt att hitta en man som kunnat fylla hennes extrema sexbehov. En efter en föll hennes forna pojkvänner som käglor eftersom de inte klarade av 43-åringens aptit för sex.

En av pojkvännerna, som Michelle var tillsammans med i fem år, sade vid uppbrottet att han var en människa och inte "någon maskin".

– När vi gjorde slut var han utmattad och lämnade mig som en slagen man, säger Michelle om en av pojkvännerna.

Precis när hon trodde att hoppet var ute hittade hon sin drömprins, den 32-årige grannen Andrew Carr. De har nu sex tio gånger om dagen.

– Andrew har förändrat mitt liv. Jag letar inte längre efter ett botemedel för mina orgasmer, för jag har hittat det nu, säger hon till News Of The World.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!