Söndag 3 Jul
Stockholm

Mamma spolade ner bebis i toalett

Efter en oönskad graviditet "råkade" hon spolade ner sitt barn i en toalett.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STORBRITANNIEN. Claire Jones blev gravid efter en affär med arbetskollegan Marcus Bezerra. Hon dolde sitt tillstånd från familj och vänner och sin partner sedan elva år tillbaka, David Stoneman.

Jones förklarade sin växande mage med att hon hade veteallergi som orsakade den svällande buken.

I slutet av december förra året upptäckte Jones något konstigt efter ett toalettbesök.

– När jag fortfarande satt på toaletten så spolade jag och jag kände något dra. Jag stod upp lite, och såg en fot i toaletten.

Enligt Jones insåg hon inte att hon precis fött barn. Kvinnan menar att barnet var under vattnet och täckt av toalettpapper.

– Jag kunde se hans fot, så jag drog ut barnet. Jag satte honom i mitt knä. Han grät inte. Jag försökte känna någon puls med det fanns ingen, sade en gråtande Claire.

Jones återuppliva honom genom att massera bröstkorgen och blåsa in luft i pojkens mun.

– Jag försökte och försökte men det fanns inget jag kunde göra. Han var alldeles blå, sade hon.

På frågan om varför hon inte bad någon om hjälp svarade hon att ingen visste om graviditeten och att hon fick panik, Sedan gömde hon kroppen i sin bil, där den hittades tio dagar senare. Obduktionen kunde inte visa om barnet överlevde födseln. Men om pojken gjorde det så var det troligt att han drunknat.

Jones menar att hon planerat att lämna sin partner och att hon och Bezerra, som visste om barnet, till och med köpt saker till bebisen. Hon säger att hon inte lämnade Stoneman innan födseln eftersom saker blivit så komplicerade och att hon inte ville såra någon.

Nu döms hon till elva månaders fängelse, skriver Mirror.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.