Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Återförenade - 38 år senare

- 03/01/2009, 23:54 -

Och de bodde bara en gata i från varandra.

MANCHESTER. Föräldrarna dog när de båda syskonen var unga. Då fick de bo hos en vän till familjen. Men när Ken fyllde 21 år flyttade han ut och sen hörde de inte av varandra igen.

Tills i går. Då hade det gått nästan 40 år sen de sågs senast och de båda syskonen, Yvonne, 62 år och Ken Whitty, 64 år, fick krama om varandra.

– Få träffas så här igen är underbart och vi har redan gjort planer så att våra familjer ska kunna träffas, säger Ken till The Mirror.

– Våra familjer har plötsligt dubblats i mängd och nu ska det bli roligt att lära känna de andra efter all den här tiden, säger Kens dotter Nicola Dawes.

Att syskonen inte sett varandra tills nu är inte helt sant. De har under alla år bott ynka 275 meter i från varandra - utan att veta om det. Ken har flera gånger sett kvinnan i trädgården, men inte visste han att det var systern.

– Jag har passerat henne på gatan men förstod inte att det var hon eftersom vi har förändrats så mycket, säger Ken.

– Det har gått så lång tid och jag är så häpen över att vi bott så nära varandra. Det är överväldigande, säger Yvonne till Daily Express.

Skrivet av: