Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ungt kärlekspar ville rymma till Afrika

- 06/01/2009, 14:10 -

De små förälskade barnen gav sig av på nyårsafton för att gifta sig under Afrikas stekheta sol.

Drömmen har funnits där för kärlekspar genom alla tider – att tillsammans med sin själsfrände bege sig till ett exotiskt land för att lova varandra evig kärlek. Och vem har sagt att man måste vara vuxen för att gifta sig med den man älskar?

Så resonerade de tyska kärleksparet Anna-Bell, 5, och Mika, 6, från den tyska staden Hannover. De små turturduvorna hade länge velat gifta sig under Afrikas stekheta sol, och på nyårsafton beslutade de sig för att sätta planen i verket.

De packade väskor med alla förnödenheter som verkade nödvändiga, däribland en stor mängd mjukisdjur och badleksaker. De tog dessutom med sig Mikas sjuåriga syster Anna-Lena, eftersom man inte kan gifta sig utan ett bröllopsvittne.

– Vi ville ta tåget till flygplatsen, hoppa på ett plan, packa upp sommarkläderna och sedan ta en promenad i solen, menar Mika, enligt Guardian.

När föräldrarna låg och snusade i sina sängar gav de sig av, och placerade den nödvändiga packningen på en liten kärra som de drog med sig. De kom faktiskt ända till tågstationen innan en misstänksam säkerhetsvakt stoppade dem.

– Vad som slog oss var att de små var helt på sin egen hand och de hade massvis med badutrusning med sig, sade polistalesmannen Holger Jureczko.

Modern till Mika och systern Anna-Lena sade att hon inte hade någon aning om barnens planer. När polis frågade varför de inte sade till sina föräldrar, så svarade barnen att de inte hade planerat att vara borta länge.

Skrivet av: