Man dinglade byxlös från paj lift

Skidliften i skidparadiset Vail spelade den 48-årige mannen ett elakt spratt.


Den lyxiga skidorten Vail i Colorado har reklamsloganen "Like nothing on earth" – "som inget annat på jorden".

Den 48-årige mannen på bilden ovan håller nog med om att det var ett helt ny upplevelse han råkade ut för när han skulle kliva ombord på skidliften på väg till ett härligt åk i nysnön. Något var väldigt fel med liften, mannen höll på att trilla ner mot marken, men fastnade med ena skidan i liften.

På vägen fastnade även hans thermosbyxor och underkläder, vilket ytterligare förvärrade saken för mannen. Folk i de efterföljande liftarna och på marken kunde inte göra något för att hjälpa honom ur hans farliga och pinsamma belägenhet. Så i stället plockade de fram sina kameror och plåtade som om det inte fanns någon morgondag, för att senare kunna lägga upp bilderna på nätet.

Efter att personal stoppat och backat liften kunde mannen till slut räddas. Sammanlagt blev han dinglande i den kalla Coloradoluften i sju minuter, uppger The Salt Lake Tribune.

Tidigare var skidområdet Blue Sky Basin där incidenten inträffade mest känt för att det var kontroversiellt för att det byggdes i ett område där utrotningshotade lodjur bor.

Nu har det gett ordet "ski bum" en ny innebörd.

Så här ser utsikten från skidliften ut:

Skrivet av:

Senaste nytt

Hård strid om övergreppslagen "chat control"

Örebro: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Universitetsgatan i Örebro", skriver polisen på sin hemsida.

Höjda livsmedelspriser – ett orosmoln

Livsmedelspriser fortsätter att stiga och elpriserna är på den högsta nivån sedan februari. Båda två är viktiga faktorer för Riksbankens kamp mot inflationen. Det är viktigt att livsmedelspriserna etablerar sig på en låg och stabil nivå, påpekar riksbankschefen Erik Thedéen.

Jenny Strömstedt blåste Per Skoglund totalt i Nyhetsmorgon: ”Vuxenmobbning”

​Travreportern Per Skoglund älskar mat. Det utnyttjade kocken Jonas Svensson och Jenny Strömstedt – som grundlurade sin kollega i lördagens Nyhetsmorgon.

Polisen i Markaryd rapporterar om brand

"Brand i villa, Strömsnäsbruk.", skriver polisen på sin hemsida.

Pisa-resultatet i korthet

Svenska elevers kunskaper i matematik och läsförmåga i den globala Pisa-mätningen har haft en uppgående kurva sedan "chockåret" 2012 – men nu vänder det neråt igen. Här är de viktigaste punkterna från Pisamätningen 2022 som presenterades i dag.