Mormor gripen - bet barnbarn

Bedragaren menar att hon är oskyldig och skyller på familjens hund.


USA. Penny L. Huston, 57, har arresterats för att ha givit sitt barnbarn bitmärken. Enligt uppgifter ska den sex månader gamla flickan haft framträdande märken efter tänder på kroppen.

Men Huston nekar till brottet och skyller i stället på familjens hund. Hon hävdar också att flickan kan ha bitit sig själv, eftersom hon inte har tillräckligt med tänder för att ge flickan bitmärken. Dock tror polis att "det är mycket möjligt" att kvinnan kan ha bitit flickan med de få tandstumpar hon hade kvar.

Kvinnans borgen ligger på 10 000 dollar, och misstänks nu för misshandel och vanvård, skriver Indystar. Orsaken till attacken är fortfarande okänd.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Billigare i Sverige gör semestern dyrare utomlands i sommar

Grönt ljus för tysk könstillhörighetslag

Från och med den 1 november kan tyskar enklare ändra sina namn och juridiska kön i officiella dokument. Det står klart sedan parlamentet i Berlin på fredagen röstat igenom en ny könstillhörighetslag.

Kristersson: "Det här är inte mitt Sverige"

Statsminister Ulf Kristersson (M) inleder sitt tal på Moderaternas Sverigemöte med att prata om mordet på pappan i Skärholmen.

Telia backar efter hårda kritiken: "Stor oro"

Telia drar tillbaka ett förslag efter att ha mött kritik. Ett avslöjande från Aftonbladet visade att telekombolaget planerade att övervaka sina anställdas datorer.

Viaplay byter ut delar av styrelsen

Den förlusttyngda strömningstjänsten Viaplay byter ut delar av sin styrelse.

Polischef efter mordet: Fortsätt visa kurage

En pappa sköts till döds i en gångtunnel, enligt medier efter att ha konfronterat ett ungdomsgäng. Polismästare Carin Götblad hoppas att privatpersoner kommer fortsätta våga visa civilkurage ändå. Annars riskerar vi att få ett totalt laglöst samhälle, säger hon.