Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ål ålade sig upp - i ändtarmen

- 03/08/2010, 20:42 -
Chang fick kanske sitt livs överraskning när han ramlade ner i åltunnan.

Chang fick kanske sitt livs överraskning när han ramlade ner i åltunnan.

Lång som en människoarm och två fingrar bred. Så stor var ålen som tog sig upp i fiskhandlaren Li Changs ändtarm. Svårt medtagen fördes han till sjukhus med allvarliga inre skador.

GUANGZHOU. Fiskhandlaren Li Chang, 43, satt på kanten till tunnan, där hundratals ålar lagrades i väntan på tillagning.

Men den olyckliga Chang halkade på kanten och ramlade ner i tunnan.

– Jag antar att de blev rädda när jag plötsligt ramlade ner i tanken för de började slingra sig överallt. Flera gled upp i byxbenet. Och så till min fasa kände jag en gå upp rumpan, säger han enligt The Sun.

När Chang fått hjälp att komma upp ur åltanken fortsatte han att jobba, trots enorma smärtor i baken. Fiskhandlaren skämdes för mycket att berätta för sina arbetskamrater vad som hänt.

– Jag skämdes något enormt så jag torkade mig och fortsatte jobba, men till slut var smärtan obeskrivlig, säger han till den brittiska tidningen.

När Chang kollapsade i svåra smärtor ringde kollegor efter ambulans, som förde den plågade fiskhandlaren till sjukhus.

Fem timmar tog det för kirurgerna att först plocka ut ålen och sedan reparera de allvarliga skador som ålen orsakat när den i desperation försökt ta sig ut ur Chang..

– Ålen hade skadat patienten allvarlig. Om han inte hade kommit in när han gjorde det skulle han ha dött. Men Chang kommer att återhämta sig fullständigt, säger en talesperson för sjukhuset, enligt The Sun.