Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fastnade under en soffa i två dagar

Nyheter | 26/01/2009 07:55

65-åringen överlevde dramat genom att smutta på sin Whiskeyflaska.

Det blev två skräckfyllda dagar för den nyskilde Joe Galliot, 65. Han råkade nämligen ut för en rad olyckliga händelser mitt under ett elavbrott. Han snubblade över telefonsladden, landade med en hård duns på golvet och råkade i fallet välta soffan över sig. I mer än två dagar låg han så fastklämd under sin soffa.

Utan mat. Utan vatten. Joe Galliot som lider av svåra ryggskador efter en karriär som murare, låg på mage i dryga 60 timmar under sin tresitssoffa. Hans enda möjlighet att överleva var att smutta på sin Whiskeyflaska. Slutligen kom en av grannbarnen förbi och Galliot var räddad.

– Jag var så lycklig när den unge mannen kom förbi. Jag såg honom vid fönstret och skrek. Han ringde efter hjälp och jag togs till sjukhus i sista minuten, säger Joe Galliot enligt The Sun.

I fem dagar fick 65-åringen ligga kvar på sjukhus innan han fick komma hem. Men traumat sitter i. Nu vill Joe Galliot investera i ett larmsystem till nästa gång.

Skrivet av: