Det var troligen en Indisk kobra som lantbrukaren Rathod svalde.
Det var troligen en Indisk kobra som lantbrukaren Rathod svalde. - Foto: ALL OVER PRESS

Indisk man svalde orm i vadslagning

Den indiske lantbrukaren slog vad om att han kunde äta ormen - rå. För besväret, som nära kostade honom livet, inkasserade han cirka 15 kronor.


SURAT. Ormen dödades när den gick till attack mot en man i Surat. Och när ormen ändå var död slog lantbrukaren Rathod vad om att han kunde äten ormen rå. I potten låg det lite mindre än tjugo kronor.

Påhejad av sina kamrater slank den dödligt giftiga ormen ner. Men strax efteråt blev Rathod våldsamt sjuk med kraftiga kräkningar och illamående.

Han fördes i illfart till sjukhuset där läkare lyckades ta ut ormen ur Rathods mage innan ormens gift spred sig ytterligare, vilket hade innburit en säker död, uppger News.au.

Det är fortfarande oklart vilken typ av orm det var som Rathod svalde, men troligen var det antingen Indisk kobra, Vanlig krait eller Russells huggorm.

/
Orm
/
/
Senaste nytt

Polisen i Pajala rapporterar om trafikkontroll

Här är Sveriges alla turer mot Natomedlemskap

Ännu ett steg har tagits mot Sveriges intåg i Nato – Ungerns talman har undertecknat ansökan. Resan dit har varit lång, och allting började när Ryssland attackerade Ukraina för två år sedan. Här är de viktigaste turerna:

Amorteringskravet: Så slår det mot bopriserna

1 timme sedan
Det skärpta amorteringskravet har inneburit en stor prispress på mindre lägenheter, enligt bostadssajten Hemnet. Det som förvånar är att det är så stor skillnad mellan de stora och mindre bostäderna, säger Erik Holmberg, analytiker hos Hemnet.

Martin Melin ångrar uttalandet om guccikepsar – utesluter inte Östermalm

1 timme sedan
Liberalernas talesperson i polisfrågor Martin Melin har ångrat sitt mycket kritiserade uttalande om kriminella och guccikepsar. I en intervju med Dagens ETC säger han ”Varsågoda medborgare".

Ungerns talman signerade Natoansökan

1 timme sedan
Det ungerska parlamentets talman har undertecknat ratificeringen av Sveriges Natomedlemskap. Men även presidenten ska skriva under.

Norge: Helikoptervraket bärgat ur havet

2 timmar sedan
Den havererade helikoptern utanför Bergen i Norge har bärgats ur havet, meddelar norska haverikommissionen. Vraket kommer nu att fraktas med fartyg till en norsk marinbas i Bergen.