Hade sex med 200 via nätet

Louise Grant har sex med främlingar var femte dag.


STORBRITANNIEN. 25-åriga Louise Grant arbetar på en bar och ser på utsidan ut att vara en helt vanlig tjej. Men nu avslöjar hon sin största hemlighet. Grant har nämligen sex med främlingar via nätet – och väldigt ofta dessutom.

I genomsnitt har hon sex med en främling var femte dag.

– Jag kan inte förklara känslan jag får av att träffa någon för första gången, och samtidigt veta att vi om några timmar kommer att slita kläderna av varandra. Det är beroendeframkallande, menar hon, enligt News Of The World.

Grant tror att det är säkrare att träffa män via nätet än genom vanligt dejtande.

– Mina kompisar drar killar med sig hem som de träffat på klubbar. Det är mer riskabelt än det jag gör, eftersom jag kan kolla in dem innan. Jag har alltid med mig kondomer och om killen klagar på det så träffar jag inte honom, säger Louise.

Det är via dejtingsidan passion.com som Louise lade upp sin profil. Och det dröjde inte länge innan hon bombarderades av killar som ville stämma träff mellan sänglakanen. Vid ett tillfälle stämde hon träff med tre män på samma dag

– Under den första månaden träffade jag fyra killar och nu träffar jag ungefär två i veckan. Jag har inte räknat, men jag måste ha legat med nästan 200 män, förklarar Grant.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

1 timme sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Lund

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.