Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Biskop placerade barn på skorsten

Nyheter | 17/02/2009 10:35

Pappan ville bara att barnen skulle vinna en liten tävling.

STORBRITANNIEN. Biskopen Jonathan Blake, 52, arresterades, misstänkt för vanvård av sina barn. Det var efter klagomål från grannar som Blake greps av polis. När polispatrullen anlände satt två av biskopens söner uppflugna på husets skorsten, samtidigt som de läste "The Killer Underpants."

Fembarnspappan insisterade att barnen inte befann sig i någon fara och hävdade att de deltog i en skoltävling: "Att läsa en bok på en annorlunda plats".

– Jag såg det inte som farligt eftersom de är vana vid att klättra. Barnen var uppe i cirka tio minuter samtidigt som jag tog bilder. Jag trodde inte att det skulle bli en stor grej av det, menar Blake, enligt Sky News.

Blake fick sitta i häkte flera timmar innan han släpptes mot borgen. Enligt polis kommer inget åtal att väckas mot biskopen.

– Jag har alltid visat stort stöd till polisen, men den här mardrömsliknande upplevelsen har minskat mitt förtroende avsevärt, säger han.

Skrivet av: