Skarpladdat järn i brallan

"Vill du fingra på pistolen?"


AUSTRALIEN. En tidigare soldat, som uppgett att han lider av ett trauma efter sin tid i militären, tog med sig en laddad pistol när han besökte en nattklubb. Vapnet hade han med sig för att imponera på tjejer.

På klubben gick John Radoll, 21, fram till tjejer som var ute för att festa och bad dem känna på den ”häftiga” sak han hade i brallorna.

Tricket gick hem hos den första tjejen som hamnade i Radolls knä och fingrade på pistolen. Med dam nummer två gick det sämre. När hon upptäckte vapnet blev hon inte imponerad, som Radoll hade hoppats, utan gick i stället och tjallade för klubbens vakter.

När vakterna konfronterade Radoll vägrade han ge ifrån sig pistolen och tumult uppstod. Innan Radall kunde övermannas fick klubben utrymmas på sina runt 1 000 gäster, uppger News.au.com.

Vid rättegången uppgav en skamsen Radall att han tagit med sig skjutvapnet till klubben för att imponera på damer. Någonting som kom att kosta honom klippkort hos psykologen. På domarens order.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.