Här är världens läskigaste åkattraktion

Berg- och dalbanan har inspirerats av skräckfilmerna "Saw".


STORBRITANNIEN. Tycker du att "Fritt Fall" är läskigt? Vrider det sig i magen när du tänker på "Flygande Mattan"? Det är bara småpotatis jämfört med den nya berg- och dalbanan "Saw – The Ride" i Thorpe Park.

Åkattraktionen har inspirerats av skräckfilmerna "Saw" och dess mål är helt enkelt att skrämma livet ur besökarna. Attraktionen inleds med att man åker förbi taggtrådstäckta pålar innan man åker in i ett litet förråd. Väl där kan man se pölar med blod och lyssna till skottlossning och fruktansvärda vrål.

– Om jag ska vara ärligt så gick det ganska fort att designa attraktionen. Men eftersom vi har "Saw" som bakgrund, så har det verkligen gett oss möjligheten att utforska den psykologiska sidan av berg- och dalbanan, samtidigt som vi försökt göra den så intensiv som möjligt, säger Candy Holland, utvecklingsansvarig, enligt Sky News.

Besökarna passerar sedan blodindränkta knivblad, som bara är en hårsmån ifrån deras huvuden. Därefter inleds själva berg- och dalbanan – som kommer upp i hela 4,7 g-krafter. Den här attraktionen är verkligen inte något för mesar.

Vågar du testa?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!