Världens fetaste kvinna bantar – med marathonsex

Världens fetaste kvinna, Pauline Potter, 48, har lyckats gå ner 40 kilo. Bantningsmetoden? Sex flera timmar om dygnet. Sexpartnern: "Hennes ben väger mer än hela jag".


SACRAMENTO. År 2011 kom Pauline Potter med i Guiness rekordbok som världens fetaste kvinna. Vågen visade 290 kilo och Potter åt nästan 10 000 kalorier per dag.

Men efter utnämningen bestämde hon sig för att gå ner i vikt. I dag, nästan ett år senare, har hon lyckas tappa hela 40 kilo. Nyckeln till framgången? Sexlivet med ex-maken Alex, 70 kilo.

– Jag kan inte röra mig allt för mycket i sängen, men jag bränner 500 kalorier per samlag. Det är fantastisk träning att gunga runt, säger Potter till magasinet Closer.

"Vi hade samlag sex gånger på 24 timmar"

Ex-maken Alex är enligt Potter anledningen till varför hon blev så extremt tjock från början. Efter att ha träffats på nätet 2002 gifte de sig 2005. Men två år senare tog förhållandet slut och Pauline började tröstäta kopiösa mängder skräpmat.

Kort efter att hon utnämnts till världens fetaste kvinna hittade de dock tillbaka till kärleken igen. Något som inspirerat Potter till att bli av med sin extrema övervikt.

– Den första dagen efter att vi blivit ihop igen hade vi samlag sex gånger de första 24 timmarna. Även om hennes ben väger mer än hela jag gör så kan vi positionera hennes kropp så att sexet blir njutbart för oss båda, säger Alex till The Sun.

"Någon av oss kan dö"

Men både Pauline och Alex medger att viktskillnaden ibland gör sexet riskfyllt för dem båda.

– Det är väldigt farligt för sängen kan kollapsa när som helst och någon av oss kan bli allvarligt skadad – eller till och med dö, säger han till The Sun.

– Min säng är förstärkt för att klara av vikten. Men jag kan inte köpa sexiga underkläder, jag sveper in mig i ett lakan i stället, säger Pauline till Closer.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!