Läsarbilden: WTF-bilen tillhör Attendo

Läsaren Bo Persson, 24, har skickat in dagens läsarbild som svar på Nyheter24:s tidigare artiklar om registreringsskyltar.


WTF?
WTF är förkortning på What The Fuck.

När företaget Innovation And Development AB sökte om att få registrera sin bil med de tre bokstäverna fick de nej till svar: "En personlig fordonsskylt får inte utformas så att det kan väcka anstöt eller medföra olägenhet för någon". 
Som Nyheter24 tidigare rapporterat ansökte företaget Innovation And Development AB om en registreringsskylt med bokstäverna WTF.

Skylten blev nekad av Transportstyrelsen. På fredagen skickade Bo Persson, 24 från Västerås, en bild till Nyheter24 på en bil med registreringsskylten WTF. 

- Jag har läst och följt eran historia om WTF registreringen och i morse så stod en hemtjänst bil från attendo care utanför mitt hem med just en WTF skylt, kommenterar Bo Persson bilden.

Enligt Transportstyrelsen blev Attendo tilldelad skylten med bokstäverna WTF.
/
WTF
/
Bil
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.