Erika Eiffel "gifte sig" med Eiffeltornet 2007.
Erika Eiffel "gifte sig" med Eiffeltornet 2007. - Foto: SCANPIX

Ballongerna är hans livs stora kärlek

27-åringen lever med sin livs stora kärlek: ballonger.


Objektssexualitet
"Vi älskar föremål på en väldigt specifik nivå och många av oss gör det på ett intimt sätt. Känslan är medfödd", står att läsa på sajten Objektum Sexuality
När sajten beskriver den sexuella aspekten i ett förhållande med ett objekt skriver man så här:
"Att fråga om vi gör "det" är som att fråga huruvida alla förälskade par är intima med varandra. Oftast är svaret ja men i vissa fall, som i alla kärleksförhållanden, är sex inte alltid med i bilden av olika personliga skäl".
För de flesta är ballonger någonting som förknippas med nöjesfält och kort hållbarhet. Men för 27-årige Dave, från Arkansas, är det inte fullt så enkelt. Dave är nykär, i sina ballonger. Han fullständigt älskar ballonger och uttrycker sin kärlek genom att smeka och pussa ballongerna. Dave vill vara nära sina älsklingar och för att kunna vara det stoppar i bland in en ballong under tröjan. Men för Dave är det inte ett sexuellt förhållande.

– Jag ser de här ballongerna som mina barn. De är en del av den jag är och utgör en del av min så kallade familj, säger Dave i klippet som postades på Youtube förra veckan.

När det är dags att göra kväll tar Dave med sig alla ballonger in i sovrummet. En av ballongerna stoppar han in under tröjan. Hur Dave reagerar när en ballong går sönder återstår att se.

Gifte sig med Eiffeltornet

Att människor blir förälskade i prylar och objekt är inget nytt. Det kanske mest kända exemplet är Erika Eiffel, kvinnan som 2007 "gifte sig" med inget mindre än Eiffelltornet. Hon startade 2008 sajten Objektum Sexuality med syftet att informera om människors kärlek och förhållanden med objekt.

Givetvis förälskar sig vissa människor i betydligt mindre storslagna saker än Eiffeltornet. 2010 beslutade sig en man att han skulle gifta sig med sitt livs stora kärlek: en kudde. Giftermålet var, nästan, som alla andra äktenskap. Mannen och kudden besökte nöjesfält och restauranger precis som vilket nygift par som helst.

Se när Dave umgås med sina ballonger:
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7CCn0l-r26I&oref=http://www.youtube.com/results?search_query=balloon+infatuation&oq=balloon+infatuation&gs_l=youtube-reduced.3...214175.217289.0.217601.8.8.0.0.0.0.305.768.6j1j0j1.8.0...0.0...1ac.TpySlZSg028&has_verified=1]

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!