Leaphart sög på 18-åringens tår. "Det smakade så bra", sa han efteråt till den skräckslagna tonåringen.
1 av 2
Leaphart sög på 18-åringens tår. "Det smakade så bra", sa han efteråt till den skräckslagna tonåringen. - Foto: Getty Images
Han tog kontakt med henne inne på varuhuset Walmart.
2 av 2
Han tog kontakt med henne inne på varuhuset Walmart. - Foto: Getty Images

Lurade tonåring för att få suga på hennes tår

Den fotfixerade sexförbrytaren lurade tonåringen att tro att hon var med i ett skämtprogram. Han gjorde det för att han enkelt skulle kunna få suga på hennes tår.


GEORGIA. Det hela började inne på ett varhus. Joey Leaphart, 43 år, tog kontakt med en 18-årig kvinna som var och shoppade. Leaphart hävdade att han representerade ett skämtprogram på teve och frågade om hon ville ställa upp på ett bus som skulle visas i programmet. Leaphart erbjöd sig att betala för hennes shopping om hon gick med på att delta i buset, vilket hon gjorde. Sexförbrytaren började med att fotografera hennes fot och därefter satte han igång.

– Jag vet att det här låter märkligt, men kan jag få kyssa din fot, frågade Leaphart. 

Den stackars 18-åringen gick även med på det eftersom hon hela tiden trodde att allt var en del av buset. Därefter tog Leaphart med sig 18-åringen bakom en klädhängare. Då föll han ner på golvet och tog tag i tonåringens fot. 

– Oroa dig inte, jag bits inte, sa sexförbrytaren innan han började suga på 18-åringens stortå. Skräckslagen började hon ropa på hjälp. Leaphart reste sig då och svarade "Det smakade så bra", innan han flydde från varuhuset.

Leaphart har tidigare dömts för att ha slickat på en 11-årings tår, vilket resulterade i att han hamnade i registret för sexförbrytare. Trots hans utstuderade plan på varuhuset kommer Leaphart däremot inte att anhållas för sin tåattack. Åklagarna vill inte väcka åtal mot tåsugandet, skriver The Smoking Gun.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!