Lördag 8 Maj
Stockholm

Hej Per-Erik Hall, hur tänkte du här?

Den förhatliga vedhögen
1 av 2
Den förhatliga vedhögen. Foto: TV4 Nyhetsmorgon
Per-Erik Hall när han medverkade i TV4 Nyhetsmorgon
2 av 2
Per-Erik Hall när han medverkade i TV4 Nyhetsmorgon. Foto:

Han fick till slut nog av vedhögen, och beslöt sig sälja den på Blocket. Nu har han blivit nationell Facebook-snackis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

HUDIKSVALL. Per-Erik Hall, 37, har sedan i går varit den stora Facebooksnackisen. Eller tja, snarare en bild på hans misslyckade vedhög, sammansjunken och synbart asjobbig att ha att göra med. Bilden kommer från en blocketannons som han i vredesmod lade upp i förrgår morse efter att ha tröttnat på att den rasade ihop gång på gång.

– Jag har ändå så mycket ved staplat överallt här. Den här högen krånglade så mycket att jag till slut lackade ur, berättar han för Nyheter24.

Det är inte bara vedhögen som stört Per-Erik. Han har också tidigare gjort sig av med en grästrimmer, ”världens sämsta” som han säger att den är, på liknande sätt förut. Tillvägagångssättet är helt okej, säger han lakoniskt.

– Det funkar ibland.

I annonsen ber han eventuella köpare av vedhögen att stoppa ner de 1500 kronor han ville ha i ”stöveln på bron”. Den är nämligen så nära på en säker plats man kan komma.

– Ingen jävel törs ju stoppa ner handen i någon annans stövlar.

Och nu, efter nationell uppmärksamhet och medverkan bland annat i TV4 Nyhetsmorgon, har han fått sin vedhög såld – även om den inte hämtats än. I annonsen sa han att han kunde tänka sig en bytesaffär istället, men betalningen kom i reda pengar. Han har dock blivit föreslagen ett byte.

– Det var en som funderade på att ge mig kärringen i utbyte, men jag har redan en så det är inte aktuellt, avslutar Per-Erik till Nyheter24 samtidigt som en kvinnoröst hörs fnissa i bakgrunden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela