Sizzlin 7s - rena turlotten.
Sizzlin 7s - rena turlotten.

Fick fel lott - vann en miljon dollar

Fick fel lott. Ryckte på axlarna och gick vidare. Det gav honom en miljon dollar.


Största lottovinsten

Den allra största vinsten någon tilldelats i USA någonsin är 656 miljoner dollar, vilket motsvarar 4,4 miljarder kronor. Detta skedde i mars när en ensam vinnare hade tre vinstlotter i MegaMillions lotteri.


MASSACHUSETTS. Du vill ha en Trisslott men får i stället en Sverigelott från ett stressat butiksbiträde. Antingen kan du irriterad be om rätt lott eller så kan du göra som Richard Brown från Taunton, Massachusetts, gjorde. Han ryckte på axlarna och gick vidare med sitt liv. Det gav honom en miljon dollar. 

Det visade sig att butiksbiträdet gav honom en Sizzlin 7s när han egentligen skulle ha fått en Blue Ice 7s. Brown säger själv att han såg misstaget men valde att låta det bestå. Nu har han råd att fixa taket och åka på den där resan till San Francisco. Vinsten blev till slut 430 000 dollar efter skatt, cirka tre miljoner kronor. 

Butiken som sålde lotten fick strax över 70 000 kronor i provision. Butiksbiträdet, Brian Salinas, var glad över sitt misstag. 

– Skönt att veta att någon faktiskt vann en miljon dollar. Han kan köpa sig en ny bil, betala räkningar och ta hand om familjen, säger han till Taunton Daily Gazzette . 

Salinas var även glad för ägaren. 

– Han lägger ner så mycket pengar i butiken, det här kommer hjälpa honom med reparationer och underhåll, allt räknas. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.