"Best Butt" och "Best Looking" gav 0.02 dollar i rabatt...
1 av 2
"Best Butt" och "Best Looking" gav 0.02 dollar i rabatt...
Här är orginalkvittot.
2 av 2
Här är orginalkvittot.

Fick rabatt för "snygg rumpa"

Ett besök på snabbmatskedjan Twisted Root Burger kan visa sig vara värdefullt. Det fick en kund veta när hon kollade på sitt kvitto.


USA. Uppenbarligen så är inte kvitton bara till för att se vad du betalat för. Enligt Redditanvändaren caraficionado24 ska en kompis ha fått sig en chock efter ett besök på Twisted Root Burger. Längst ner på kvittot stod det nämligen att hon fått rabatt för "Bästa rumpan" och "Snyggast utseende". Först anklagades dock Redditanvändaren för att ha lagt upp ett falskt kvitto och kommentarer om att bilden var photoshoppad dök upp. 

Men efter att en annan användare skrev att han jobbade på samma kedja, och att det finns några udda rabatter att ge, var det ingen som tvivlade längre.

Twisted Root Burger har i efterhand bekräftat att kvittot är äkta och lagt upp kvittot på sin Facebooksida med kommentaren: "Det ser ut som en av våra kassörer har det".

Rabatten då? Ynka 0.02 dollar samtidigt som kunden fick betala 14.02 dollar för maten och en dricka, rapporterar Huffington Post.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!