Delfin försöker våldta dykare

En kärlekskrank delfin försöker ha sex med dykare utanför Caymanöarna.


Delfiner och sex

Delfiner betraktas ofta som vackra, snälla och goda djur. Men när det handlar om sex kan de båda vara hänsynslösa och brutala. Delfiner kan vara väldigt sexuellt aggressiva och det finns flera kända fall där handelfiner våldtagit ensamma honor. Det förekommer även incest.

Delfiner är även ett av de få djur som onanerar och har homosexuella förhållanden.

CAYMANÖARNA. Fotografen Michael Maes dyk med delfiner utanför Caymanöarna blev inte som han hade tänkt sig. Han var visserligen ute efter närkontakt med de älskade och fredliga varelserna – men en delfin hade siktet inställt på lite mer närkontakt än Maes var bekväm med. 

Delfinen kom farande med fullt erigerad penis och försökte åtskilliga gånger trycka ner Michael på botten. Sedan började delfinen gnugga sin kropp mot den skräckslagne dykaren. 

Delfiner är kända för att vara väldigt sexuella djur och de kan bli mycket aggressiva när det kommer till sex. Nu har Michael Maes varnat andra dykare i området för delfinen som fått smeknamnet "Stinky the Loner Dolphin". Maes säger att han älskar delfiner, "men inte på det sättet", det skriver Huffington Post . 

Se klippet här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!