Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kock kokade sin fru i fyra dagar efter bråk

- 19/09/2012, 17:54 -
En kock i Los Angeles-området kokade sin fru under fyra dagar.

En kock i Los Angeles-området kokade sin fru under fyra dagar.

JUREK HOLZER / SvD / SCANPIX

En kock blev våldsam och band fast sin fru. Morgonen efter var hon död. Då kokade han henne - i fyra dagar.

LOS ANGELES. Restaurangägaren och kocken David Vien är åtalad misstänkt för mordet på sin fru - genom att ha kokat henne.

Den hemska händelsen som inträffade i oktober 2009 började med att David blev våldsam. Han ska då ha tejpat för hennes mun och bundit fast hennes händer och fötter. Dagen efter ska han ha hittat henne död.

Kokade henne

När David insåg vad som hänt bestämde han sig för att göra sig av med Dawns kropp - och lade henne i en stor kastrull.

– Jag kokade henne långsamt i fyra dagar, säger David Viens i en inspelning från ett förhör som spelades upp under rättegången.

Hamnade i soporna

Han såg hela tiden till att lägga saker ovanpå henne så att hon inte skulle flyta upp till ytan. Efter fyra dagar slängde han resterna av Dawn i soporna.

Det enda som fanns kvar var skallen som David uppgett att han gömt hos sin mamma. Polisen har inte lyckats återfinna den. Polisen har länge misstänkt David för mordet men det var inte förrän i mars 2011 som de lyckades få honom att börja prata om det, rapporterar Los Angeles Times.