Tisdag 27 Sep
Stockholm

Fejkade sin egen död - ville slippa älskarinna

En man vid den amerikanska flottan fejkade sin död i stället för att göra slut med sin älskarinna.
En man vid den amerikanska flottan fejkade sin död i stället för att göra slut med sin älskarinna. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / SCANPIX

Hur långt skulle du gå för att dölja ett misstag? En man i den amerikanska flottan fejkade sin egen död för att bli av med sin älskarinna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

HARTFORD. Michael P. Ward vid den amerikanska flottan levde ett dubbelliv. Han hade en älskarinna vid sidan om sin fru men tyckte inte det hela var så kul längre. I stället för att ta tjuren vid hornen och göra slut, fejkade han sin egen död.

Skickade mejl

Mannen ska ha skickat ett mejl till sin älskarinna från en fiktiv person som hette "Bob". I mejlet stod det att Michael P. Ward hade dött oväntat.

Älskarinnan, bestört som hon var, begav sig till Michael P. Wards hem för att erbjuda sitt stöd. Väl på plats fick älskarinnan reda på att Michael inte bara levde, utan också att han hade flyttat.

– Hon blev väldigt förvånad, sa husets nya ägare.

Möttes på internet

Paret hade träffats genom en dejtingservice på internet. Den gifta Michael P. Ward besökte henne när han var i tjänst. Efter att allting uppdagats inledde den amerikanska flottan en undersökning. Michael P. Ward fick lämna sitt jobb på ubåten USS Pittsburgh då man inte ansåg att han var av ledarskapsmaterial längre, rapporterar Huffington Post.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.