En man upptäcktes när han hade sex med en soffa.
En man upptäcktes när han hade sex med en soffa. - Foto: BERNAT ARMANGUE / AP / SCANPIX

Hade sex med soffa

Gerard Streator, 46, upptäcktes med att ha sex med en soffa. Så tänk till en extra gång innan du bjuder hem honom på en trevlig filmkväll.


USA. En polis i Wisconsin passade på att ta en joggingtur under sin lediga dag. Plötsligt såg han en man ovanpå en soffa som hade ställts ut på gatan. 

När han tittade närmare såg han hur den pilska mannen "gned sitt bäcken mot dynorna på soffan och stoppade sin penis mellan två av soffans kuddar", enligt polisens vittnesmål.

Riskerar fängelse

När polisen närmade sig kärleksparet flydde mannen. Han kunde senare identifieras som Gerard Streator och greps på ett hotell där han jobbade.

Den kärlekskranka mannen risker nu upp till nio månaders fängelse, skriver Huffington Post.

Man
/
/
Senaste nytt

Polisen rapporterar om brand, Solna

Haninge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En personbil på riksväg 73 i södergående riktning invid trafikplats Jordbro har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Därför slutar unga med adhd-medicin

Många slutar med sina adhd-behandling inom ett år. Dålig uppföljning och känslan av att läkemedlen inte behövs kan vara förklaringar enligt experter. Det kan handla om en bristande självinsikt och att man lever ganska mycket i nuet, säger professor Susanne Bejerot.

Ängelholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En singelolyckan med en lastbil inträffar på E6 vid Norra Varalöv.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om stöld, Karlstad

1 timme sedan
"Man gripen för stöld av kläder från en butik i Karlstad.", skriver polisen på sin hemsida.

Därför är svensk tillväxt sämst i EU

1 timme sedan
Efter flera svidande räntehöjningar befinner sig svensk ekonomi i recession. Och nästa år är Sverige det enda EU-landet där ekonomin väntas krympa. När Riksbanken höjer räntan märker vi av det fortare här än i stora delar av övriga Europa, säger Mattias Persson, chefsekonom på Swedbank.